Lagbanner
2020-06-17 19:00

Aston Villa - Sheffield U

Villa-Blades ikväll då.
Världens vackraste vägg!

Villa-Blades ikväll då.

Sommarsemester, check. Storhandling inför midsommar, check. Redo för återstart av Premier League, ch…???

Vad hände nu? Det är med en märklig känsla och en antydan av skräckblandad förtjusning som man nu inhandlat finöl för att bänka sig inför kvällens drabbning och den första av många seriematcher under kort tid. Är Villa redo? Är övriga lag redo? Kommer den fantastiska stämning vi är vana vid under matchtid saknas mer än vad man tror? I ärlighetens namn så har undertecknad dålig koll på vad som gäller. Blir det matchljud från Fifa-20, kommer det finnas pappfigurer på läktaren och var spelas matcherna? Ni som är något mer insatta vet ju redan vad som gäller men jag tror att många med mig inte kommit ikapp riktigt.

Hur kommer då dagens drabbning med the Blades se ut? Är deras disciplin lika knivskarp som innan ligan stoppades och tillfälligt lades på is? I normalfall och under en vanlig säsong, där Blades inte har lika många förluster hittills som självaste Man C, hade nog jag krävt en seger alla dagar i veckan och gärna då med några måls skillnad. Nu ser verkligheten dock inte ut som förväntan innan säsongen startade. Vem hade trott att Sheffield United hittills skulle släppt in näst minst antal mål och tillhört ett av lagen som torskat minst antal gånger i ligan? Själv hade jag tippat laget längst ned i tabellen. Där ser man vad man kan om det gröna fältets schack. Ska nog hålla mig till spelet på brädan i fortsättningen.

Laguppställningen lämnar jag till de som är mer insatta i hur form på spelare ser ut och när det gäller slutresultat? Ja, säg att det blir någonstans mellan 5-0 och 0-5. Så ovisst tycker jag det ser ut.

Christian Samuelsson2020-06-17 15:22:38
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa