Lagbanner
Walsall FC - Aston Villa 0-4
Diego Carlos gjorde debut mot Walsall och såg mycket lugn och trygg ut.

Walsall FC - Aston Villa 0-4

Vad vore en försäsong utan ett möte med Walsall på bortaplan? Ingenting så klart, nu är vi igång!

Efter en rivstart på transfermarknaden tog både spelare och agenter semester men för några dagar sedan var det aktivitet på Bodymoor Heath igen. Förutom de av våra spelare som haft landslagsuppdrag inställde sig övriga till tjänstgöring under Steven och han stab.

Den första matchen för säsongen blev en tämligen enkel resa för Aston Villa och det blev vinst med 4-0. Från första halvlekens startelva var det bara målvakten Vilijami Sinisalo som blev kvar när 10 utespelare bytte plats med varandra. Målgörare i matchen var Leon Bailey, Cameron Archer, Ollie Watkins och Douglas Luiz.

Nyss nämnde Sinisalo utsattes inte för några större prov men visade att han behärskade både luftrummet och spelet med fötterna. Här har vi nog en blivande stormålvakt skulle jag tro. 
Leon Bailey såg mycket intressant ut och många av ynglingarna så intressanta ut. Några av de som stack ut i positiv riktning var Keinan Kesler, Cameron Archer och Finn Azaz. Kesler har "det", Archer är född till att göra mål och Azaz såg oerhört säker ut med bollen.

De kommande matcherna spelas i Australien och matcherna finns tillgängliga på Villa-TV.

Pär "Coreopsis" Johansson2022-07-10 22:01:21
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa