AVB: Torres inte till salu för något pris
Inte på väg bort.

AVB: Torres inte till salu för något pris

Efter mediaspekulationer i veckan om Chelsea skulle vilja skeppa iväg Torres för reapris, har Villas-Boas nu gått ut och dementerat det hela. - Torres är inte till salu för något pris, varken nu eller i sommar, sa Chelseas tränare.

Daily Mail kläckte "nyheten" tidigare i veckan, och sedan hakade alla andra på - i vanlig ordning. Flera svenska källor bland dem. Torres skulle skeppas iväg redan i januari och priset skulle ligga på blygsamma £20 miljoner.

Men det stämde ju inte. Idag på en presskonferens dementerade Chelseas tränare historien när han hävdade att Torres visst det kommer att stanna i Chelsea och att han snart kommer att få chansen i startelvan igen.

- Det är inte sant, jag är ledsen, slog AVB fast och fortsatte:

- Fernando Torres är inte till salu för något pris, det är säkert.

Torres kom till Chelsea för elva månader sedan men tiden fram till nu kan inte direkt beskrivas som en succé. Denna säsong har det bara blivit blygsamma elva starter för spanjoren och han har i de senaste matcherna fått finna sig i att vara andraval bakom en het Drogba. I förra matchen, när Chelsea vann mot Man City med 2-1, satt Torres på bänken utan att bli inbytt. Men han kommer att få fler chanser att bevisa sin talang, speciellt med tanke på de afrikanska mästerskapen som går av stapeln tidigt nästa år, för då förlorar Chelsea två anfallare i Drogba och Kalou. Så här sa Villas-Boas avslutande:

- Fernando konkurrerar med Drogba, som är i bra form för tillfället men vi är säkra på att när Fernando får chansen igen som kommer han att bevisa de kvaiteér han besitter. Det är en fråga om tid när vi ser honom igen, det kommer komma förr eller senare men vi måste alltid fatta beslut baserat på vad vi tror är bäst för laget.

Daniel Joannou2011-12-15 22:46:00
Author

Fler artiklar om Chelsea