Hot! / Not! - Veckans lista om den engelska fotbollen
Fabian Hürzeler hade ingen bra dag på jobbet.

Hot! / Not! - Veckans lista om den engelska fotbollen

Här kommer några tankar efter den senaste veckans händelser inom engelska fotbollen.


Cole Palmer
Så kall, så grym. Öser in poäng i Chelsea och de pengar som Londonklubben gav är en spottstyver i jämförelse med vad de fick tillslut. Fyra mål på en halvlek mot Brighton och det kunde ha varit många fler. Frågan är: är Chelsea rentav en titelkandidat den här säsongen?
 


 

Brennan Johnson & Tottenham
Fick mycket skit i denna spalt de första omgångarna, men nu verkar laget hittat glädjen igen. Fullkomligt pulveriserade Manchester United och Brennan Johnson har nu fyra raka matcher med matchavgörande målet.





 
Aston Villa
Svag insats mot Ipswich följdes upp med en gedigen seger mot Bayern Munchen i Champions League. Sex poäng av sex möjliga i Champions League är en mycket trevlig start för denna anrika klubb. Frågan är bara hur pass mycket ligan blir lidande framöver?

Fabian Hürzeler 
Dumnaiv är ett ord som passar väl efter mötet mot Chelsea. Och mycket riktigt erkände tränaren att han kanske borde tänkt annorlunda i 2-4 förlusten som mycket väl kunde slutat 2-10. Det var tragikomiskt att se hur fel Brighton hamnade i sin backlinje gång på gång.



Southampton
Sydkustklubben får det inte alls att funka och sitter på en poäng på sex matcher. Inte ser det roligare ut inför helgen då de ska åka till London och få dyngspö av titeljagande Arsenal. Hur länge har styrelsen tålamod med Russel Martin?
 
Manchester United
Det är bara att ta fram popcorn varje gång som Erik ten Hag ska intervjuas. För det är rätt underhållande att se en man vara så säker och trotsig och naiv. Sju poäng på sex ligamatcher, där senaste veckan bjöd på svaga 1-1 mot Twente och fullkomlig utskåpning mot Tottenham. Denna vecka väntar Porto och Aston Villa. Har United en ny tränare efter landslagsuppehållet?


Henrik Örtenvik2024-10-03 14:25:31
Author

Fler artiklar om England