Lagbanner

Inför Norwich-Hull

Efter en stark bortaseger senast mot Coventry åker Hull till Carrow Road för att försöka prestera ett liknande resultat mot Norwich.

Till den officiella hemsidan sa Peter Taylor att han efter förra matchen var väldigt nöjd över lagets insats och hoppas att laget kan spela likadant borta mot Norwich.
Han sa också att han var förvånad över motståndarnas tabellplacering, men påpekar att laget absolut inte kommer underskatta dem förre detta Premier League-klubben.
Han tillägger att även om Norwich är en klubb med många bra spelare känner han ingen frukten. Taylor tror matchen blir av stentuff karaktär men att Hull har en god chans att kamma hem poäng.

Norwich ligger på 18:e plats i tabellen med 9 poäng. En placering som givetvis är en besvikelse för både klubben och fansen. Räkna med att kanariefåglarna känner sig tvugna att prestera och därmed kommer vara rejält sugna på en trepoängare.

Efter Lynch avstängning har Taylor funderat fram och tillbaka vem som ska ersätta honom. Till slut blev det Marc Joseph som tog den platsen. Även om laget mot Coventry spelade väldigt bra stundtals finns det vissa chanserna att Taylor stuvar om lite. Scott Wiseman är ett namn som Peter Taylor mycket väl skulle kunna tänka sig i en match som denna. Wiseman har imponerat under senaste tidens träning och kan alltså få chansen från start för första gången den här säsongen. Återstår och se vilket lag som Taylor mönstrar.


Historiskt sett
 
Eftersom lagen inte möts på nästintill 20 år känns det dumt att ens analysera dem gångna mötena. Senaste mötet slutade i alla fall med  en seger för The Tigers, 1-0. 
Genom tiderna har lagen spelat 25 matcher mot varandra. Norwich har 10 segrar, Hull 11 och 4 har slutat oavgjort. 


Tipset
Efter senaste matchen har både laget och jag fått tillbaka en del självförtroende. Trots att Norwich måste vakna till snart hoppas jag på en andra rak bortaseger.
Liverpoollånet John Welsh är het och gör ett av lagets två mål. Det andra prickar Nick Barmby in. Norwich tar dock ledningen genom Dean Ashton, vilket i sin tur ger slutresultatet 1-2. Seger för The Tigers alltså.


Trolig laguppställning
Myhill - Edge, Cort, Joseph, Delaney - France, Woodhouse, Welsh, Barmby - Fagan, Brown 

Andreas Knapp2005-09-27 18:50:00

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday