Hull-Reading 1-1

Femte 1-1 matchen, tredje raka. Men tittar man på motståndet under dem två sista matcherna ska man vara mycket nöjd med poängen!

Reading, som var obesegrade och fortfarande är sen premiärmatchen och fortfarande är sen premiärmatchen på bortaplan, startade matchen med en obarmhärtig offensiv och var nära redan i den 15:e minuten då Leroy Lita fick en möjlighet framför Myhill. City's målvakt kunde dock relativt enkelt rädda Lita's avslut som mer eller mindre kom rakt på honom.

Efter bortalagets första ordentliga chans började Hull komma in mer och mer i matchen. I den 19:e minuten hittade Ryan France in med ett inlägg som Fagan nådde högst på. Tyvärr fick inte Fagan någon vidare träff utan Marcus Hahnemann i Readingmålet kunde hålla bollen.

Spelat böljade nu fram och tillbaka, en del chanser skapades men inget med direkta avslut. 0-0 stod sig in i halvlek.

I andra halvleks 10:e minut slog Woodhouse en hörna som Leon Cort fick en riktigt bra pannträff på. Dessvärre träffade bollen ribban! Returen kom ut till Woodhouse igen som återigen slog in bollen mot straffområdets mitt. Denna gång var Chris Brown först på bollen och lyckades från nära håll överlista Hahnemann i mål. 1-0 Tigers!

Reading kvitterade till 1-1 ungefär 20 minuter senare, då Nicholas Shorey från straffområdets hörn slog ett inlägg till Glen Little som kom högre än Cityförsvararna och kunde nicka in kvittteringen.

Reading var sedan nära att ta med alla poäng hem, när Shorey i 90:e minuten nådde Brynjar Gunnarsson som hade ett gyllende nickläge att avgöra på. Som tur var för City hamnade Gunnarsson's nick en bra bit utanför Myhills stolpe. 1-1, och en mycket stark poäng mot serietvåan.