Celtic har gjort klart med målvaktsposten
Fraser Forster, Celtics målvakt!

Celtic har gjort klart med målvaktsposten

Celtic har löst målvaktsposten inför kommande säsong och det blev som väntat.

Fraser Forster har vaktat Celtics målbur i två raka säsonger, men han har aldrig ägts ut av klubben. Nu har den tidigare utlånade Newcastle-målvakten skrivit på ett fyra-års-kontrakt med Celtic.

Många Celtic-anhängare är nöjda med denna nyhet, särskilt med tanke på att prislappen var väldigt låg (2 miljoner pund) och att Forster är en målvakt som hela tiden utvecklas och blir bättre och bättre för varje säsong som går.

- Det här är en massiv klubb och jag känner att det är ett steg framåt i min karriär, säger Forster till Celtics officiella hemsida. Jag vill vinna titlar som ett lag och utvecklas som en individ och jag tror jag har möjligeten att göra det här i Celtic.

Forster, som fyllde 24 år tidigare i år värvades till Newcastle redan som 17-åring 2006. Trots att han tillhörde klubben under hela sex år blev det aldrig någon a-lagsmatch för Forster, mycket beroende på att han varit utlånad hela säsonger. Han har b.la varit utlånad till både Stockport, Bristol Rovers och Norwich City.

Naturligtvis vill Forster säkert inte gå miste om möjligheten att få spela i Uefa Champions League som Celtic kvalar till i augusti.

Skönt att målvaktsposten är löst. Nu väntar vi bara på en stabil mittback och en profilerad anfallare så kan vi nog känna oss rätt så nöjda.

Robert Wahlström2012-07-09 00:00:00
Author

Fler artiklar om Celtic