Tävla med Dagens Fotbollsfråga!
Var med och tävla om ett FIFA 08.

Tävla med Dagens Fotbollsfråga!

1 november tar Dagens Fotbollsfråga nästa steg och nu kan du som är kunnig och snabb vinna FIFA 08 från EA Sports och fotbollsfrågesportsspel från MIG. Visa polarna var skåpet ska stå och kamma hem förstapriset!

[Anmäl dig här!]

Vad är Dagens Fotbollsfråga?
Dagens Fotbollsfråga är en prenumerationstjänst där du varje dag får en fotbollsfråga mejlad till dig. Det gäller att svara på frågan snabbt och rätt. Dina sammanlagda antal rätt och din sammanlagda svarstid avgör hur högt du hamnar på resultatlistan. Den som ligger överst på listan när månaden är slut är tävlingens vinnare. Efter en hel kalendermånad nollställs listan och en ny tävlingsmånad inleds.

Vem vinner?
Den som har flest rätta svar under en månad vinner tävlingen. Man kan alltså max ha 31 rätt under t.ex. oktober månad.

Har flera tävlande lika många rätta svar räknar man vem som har minst antal felsvar, där den med minst antal felsvar vinner. En person som har svarat på 29 frågor och har 26 rätt slår alltså den som har svarat på 31 frågor och har 26 rätt.

Om det ändå inte går att skilja de tävlande åt så avgör den sammanlagda svarstiden, alltså hur lång tid det har gått från det att mejlet har skickats ut tills frågan är besvarad. Din svarstid från varje dag räknas ihop till en sammanlagd tid. Tiden mäts i millisekunder, så sannolikheten för att flera ska ha exakt samma antal rätt, antal fel och samma svarstid är i princip obefintlig.

Vad kan man vinna?
Den som vinner hela tävlingen vinner EA Sports senaste fotbollsspel FIFA 08. Dessutom lottar vi i november ut två stycken frågesportsspel, Mini-MIG Fotboll 2006, bland alla som har svarat på minst tio frågor under månaden. För att få spelet måste du bara svara på en fotbollsfråga som skickas ut per mejl till dig som har vunnit lotten.

Vad handlar frågorna om?
Frågorna har olika teman varje dag, beroende på vilken veckodag det är. Detta är kategorierna:

Måndagar = Mästerskapen (en fråga om ett mästerskap)
Tisdagar = Läderkulan (en fråga om fotbollen från förr)
Onsdagar = Struten (en fråga om ett visst mål)
Torsdagar = Nöten (en rejält svår fråga)
Fredagar = Legenden (en fråga om någon av våra fotbollslegender)
Lördagar = Klubben (en fråga om någon klubb)
Söndagar = Temat (en fråga om ett visst tema som ändras varje månad, i oktober kommer månadens tema att vara Kända filmningar)

Vi tar inte ansvar för att din mejlklient hanterar våra utskick problemfritt, men vi gör vad vi kan för att undvika eventuella problem. Om du har anmält dig men inte får något mejl kommande dag bör du kolla i skräppostmappen och lägga till adressen till säkra adresser.

Lycka till!

Anmäl dig här!

Quiz Community i samarbete med SvenskaFansMarcusAvenbrand2007-10-30 12:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans