Norgebrasse förstärker Sportklubben?

Norgebrasse förstärker Sportklubben?

ÖSK letar fortfarande efter mittfältsförstärkningar som ska komplettera dagens trupp. Uppgifter till Svartvitt säger nu att Daniel Bamberg finns på önskelistan. - Jag vill gärna bort. Det har varit tufft att finna sig till rätta i Norge, berättar Bamberg för Haugesunds Avis.

ÖSK sonderar mittfältsterrängen, Daniel Bamberg letar efter en ny klubb. Även under denna Silly Season, som så många gånger förr, rapporteras det nu till Svartvitt att ÖSK skulle vara intresserade av den 27-årige brasilianaren som har haft en riktigt bra säsong bakom sig i norska Tippeligan med tabellsexan FK Haugesund. Den offensiva mittfältaren noterades under fjolårssäsongen för åtta mål och tio assist och var alltså direkt inblandad i arton mål av lagets totala 55 stycken.

Bamberg, som gjorde sig ett känt namn i Sverige via IFK Norrköping, gillar dock inte de många flygresorna i vårt västra grannland då han lider av flygrädsla. Det öppnar nu upp för en flytt och uppgifter till Svartvitt berättar att ÖSK ska ha visat intresse. Men från att ha visat intresse till att en övergång ska bli en realitet brukar det ofta skilja en bit.
- Jag vill gärna bort. Det har varit tufft att finna sig till rätta i Norge och min agent och Asbjörn Helgeland jobbar med att hitta en lösning. Jag vet inte om det är något konkret nu, men det är fortfarande tidigt på året. Jag kom tillbaka för att inleda träningarna med Haugesund och jag ska jobba professionellt hela vägen, oavsett vad som kommer att ske. Om jag inte hittar en ny klubb ska jag jobba hårt för att ta en plats i laget, berättar Bamberg till Haugesunds Avis.

ÖSK kanske har ytterligare ett trumfkort att spela ut då sportchefen i Haugesund, som ni redan läst, är gamle ÖSK-spelaren Asbjörn Helgeland.
- Det finns inte något konkret intresse för någon av våra spelare just nu, förklarar Helgeland.

Skulle du vilja se Daniel Bamberg i ÖSK? Tyck till på Svartvitts forum eller i kommentarsfältet nedan.

Johannes Avenbrandjohannes.avenbrand@gmail.comByafire2012-01-12 03:10:00
Author

Fler artiklar om Örebro