Bridgestone Arena, 2024-10-18 02:00

Nashville - Edmonton

Mardrömsstart för Nashville Predators

Mardrömsstart för Nashville Predators

Säsongen har inte inletts på bästa sätt för Nashville Predators som fortsatt väntar på sin första vinst.

Nashville Predators har inte lyckats knipa några poäng under säsongsinledningen utan går vinstlösa efter tre matcher. Detta markerar klubbens sämsta start sedan säsongen 2006/07.

I säsongspremiären blev det en 4–3-förlust mot Dallas Stars som därefter följdes av en 3–0-förlust mot Detroit Red Wings. Senast föll laget på hemmaplan mot Seattle Kraken i en match som slutade 7–3 till gästerna.

– Vi är tre matcher in i säsongen och förtjänar att vara där vi är just nu, sade Nashvilletränaren, Andew Brunette, till media efter matchen mot Seattle Kraken.

– Vi försöker visa hur duktiga vi är för alla och spelar inte riktigt med ett syfte, säger Brunette.

Även Colorado Avalanche har inlett säsongen svagt och har förlorat fyra matcher på raken. Därmed hittas de på jumboplatsen i tabellen i Central Division.

Under natten mot fredag, klockan 02.00 svensk tid, ställs den amerikanska klubben mot Edmonton Oilers och siktar då på att bryta den tunga förlusttrenden.

Vill du skriva om Nashville Predators för SvenskaFans? Ansök om att bli skribent till hockeyredaktören Hanna Thompson via hanna.thompson@bettercollective.com

SVENSKAFANS.COM2024-10-17 15:08:00

Fler artiklar om Nashville