Var spelar Boenisch efter sommaren?

Var spelar Boenisch efter sommaren?

För ett par veckor sedan rapporterades det från Tyskland att vår polske ytterback Boenisch skulle skriva på för Stuttgart. Då fick man intrycket att affären var så gott som i hamn, men nu rapporteras det om att Stuttgart har dragit sig ur affären enligt Stuttgart Nachrichten.


Det har varit ett tungt år för polacken som kämpade mot klockan för att kunna vara med i EM på hemmaplan. Han har i stort sett varit skadad under hela säsongen, och inte var det mycket bättre under föregående säsong. Det är en minst sagt en skadebenägen spelare. Och det är det som oroa Stuttgart.


Under EM spelade han alla tre matcherna men utan att övertyga och det har givetvis inte stärkt hans akter i Stuttgart. Boenisch är endast 25 år men frågan är vilken klubb som tänker satsa vidare på honom? För några år sedan var han mycket bra och det är de Boenisch får hoppas att övriga lag kommer ihåg.
Om uppgifterna stämmer om att Stuttgart har dragit sig ur, kanske Allofs och Boenisch får sätta sig ner och diskutera framtiden igen. 

Jimmy LodelJimmy.lodel@gmail.com2012-06-25 12:01:00
Author

Fler artiklar om Werder Bremen