Inför: IFK Vänersborg - IFK Kungälv
Gabriel Bridholm & Co jagar seger mot Kungälv.

Inför: IFK Vänersborg - IFK Kungälv

Dags för årets tredje hemmamatch när IFK Kungälv kommer på besök.

IFK Vänersborg fortsätter att jaga den första segern för säsongen. Ingen kan säga att laget inte försökt i de inledande tre matcherna - långt in i andra halvlek i samtliga tre matcher hittills har IFK haft ledningen, men inte lyckats knyta ihop säcken fullt ut.

Nu är det IFK Kungälv som står på tur härnäst, i Vänersborgs tredje hemmamatch av fyra spelade matcher så här långt. Som en jämförelse har motståndarna Kungälv fortfarande ingen is på sin hemmaplan och väntar fortfarande på att få göra hemmapremiär. Det lär dröja ett tag till då fredagens match mot Kalix flyttats till Ale Arena.

Hittills har Kungälv bara hunnit med att spela en match, borta mot Edsbyn, där man gjorde förvånansvärt bra ifrån sig men till slut förlorade med 7-6. Kungälv gjorde fem av sina sex mål på långa lyft mot anfallarna eller fasta situationer, så det är det IFK Vänersborg måste se upp med imorgon framförallt.

Hur IFK Vänersborg ställer upp imorgon återstår att se, medan det i IFK Kungälv är frågetecken för Peter Karlsson samtidigt som Mathias Johansson inte är i spelbart skick.

IFK-redaktionen2013-11-05 23:48:46
Author

Fler artiklar om Vänersborg