Se IFK Vänersborg kicka igång säsongen i augusti!
Se Jocke och hans många nya lagkamrater gå på is inför den stundande säsongen den 8 augusti kl 19.

Se IFK Vänersborg kicka igång säsongen i augusti!

Den 8 augusti kl 19 gör IFK Vänersborg med alla spännande nyförvärv och gamla goa spelare sin första träning för säsongen i Arena Vänersborg.

Skriv in 8 augusti kl 19 i era kalendrar, alla blåvita. Då gör nämligen IFK Vänersborgs A-trupp entré på Arena Vänersborgs is för första gången den här säsongen. Samtliga nyförvärv ska, preliminärt åtminstone, vara på plats för de som råkar vara nyfikna på dem. Enligt IFK kommer det säkerligen arrangeras lite kringaktiviteter också.

En bra idé är att skaffa sig ett säsongskort redan nu, då detta gäller som entrébiljett under seriespelet och slutspelet men även till träningsmatcherna. Noterbart är att säsongskort och bokning av enskilda biljetter på nätet kommande säsong är billigare än att köpa på plats i Arena Vänersborg. Köper du säsongskort sparar du nästan 400 kronor på seriematcherna, och ju bättre det går för IFK, desto mer sparar du.
Köper du dina biljetter online innan matchen sparar du 20 kronor per match.

Det om det. Träningsmatcherna inleds i alla fall redan fredag den 19 augusti då ryska mästerna Jenisej kommer till Arena Vänersborg för ett dubbelmöte med IFK. Den andra matchen spelas onsdag 24 augusti.

Alla träningsmatcher är inte offentligagjorda ännu men vi vet att IFK Vänersborg kommer att delta i Svenska Cupen i Lidköping 30 september - 2 oktober där IFK lottats mot VSK, SAIK och Vetlanda, samt World Cup i Sandviken 13 -16 oktober där ingen lottning är klar ännu.

Fler träningsmatcher kommer säkerligen tillkomma och vi uppdaterar när det blir officiellt.

Men först och främst! 8 augusti kl 19, ispremiär för IFK Vänersborg i Arenan. Kom dit!

Daniel Johansson2016-07-25 14:23:39
Author

Fler artiklar om Vänersborg