CSS: Medlemsresan - Samlingsställe spikat

CSS: Medlemsresan - Samlingsställe spikat

Vi ses på lördagen på The Chelsea Pensioner, två minuters gångväg från Stamford Bridge.

Att fixa ett samlingsställe runt SW6 för 75st törstiga svenskar är inte så svårt om det är till en fredag. Men då matchen blev flyttad till söndag fick samlingen bli på lördagen istället och då de flesta pubarna inte har några som helst problem med beläggning på lördagar har detta varit en utmaning. Men tillslut träffade vi rätt - Vi samlas på lördag den 7/3 kl 19.00 lokal tid på The Chelsea Pensioners ovanvåning för att dricka några öl ihop, köra ett gemensamt lotteri, umgås och ha det sådär supertrevligt. 

The Chelsea Pensioner är en av de mest anrika pubarna runtomkring Stamford Bridge-området. En måste-besöka-pub om du är i området för första gången som ligger blott ett stenkast ifrån Stamford Bridge (358 Fulham Rd) och som har ett stort utbud av såväl öl som drinkar. Puben är ett känt vattenhål för Chelseasupportrar och har ett rykte om att se efter "overseas fans". De har varit såväl tillmötesgående och välkomnande i vår dialog med dem vilket varit väldigt uppskattat efter att fått kalla handen av en rad pubar. De ber oss dock att respektera två regler; överförfriskade gäster kommer att slängas ut och ingen sång är tillåten. Detta är förövrigt regler som gäller samtliga gäster och som har gällt på samtliga pubar så länge jag kan minnas runtom i området när det inte är matchdag. Detta måste vi förhålla oss till så vänligen respektera det. 

Vi har även fått igenom att reservationen endast innefattar öl och ingen mat, vilket gör att inget inträde eller förköp krävs. Käka en tidigare middag vart ni vill, och se till att vara på plats kl 19.00!

På söndagen har vi även stämt av med samma pub om att det är pre match pints som gäller här. Puben öppnar kl.10.00 och flera av oss som jobbar med CSS siktar på att vara på plats redan då. Rekommendationen från pubens håll var att komma så tidigt som möjligt för att det brukar bli packat på matchdagar. Kom ihåg att matchen börjar kl 14.00 lokal tid.

Detta är medlemsresans två stopp. Efter att ha sonderat terrängen bland medlemmarna ser vi att det är flera som åker hem redan på söndagen efter matchen och vi ser även att annan planering är gjord på flera håll. Därav går vi inte ut med någon info kring mötesplats efter matchen men det är sunt att anta att det kommer finnas likasinnade på The Chelsea Pensioner även då.

Det är så klart upp till var och en om man vill närvara på våra stopp eller om man vill välja en egen väg. Om man vill mötas upp sinsemellan för frukost, lunch, fika, öl eller något annat så får man gärna synka sig i vår grupp för resan genom att klicka här. Bra dialog är redan igång. 

Vi ses på lördagen den 7/3! Up the Chels!

CSS-LEDNINGEN2020-02-19 22:22:00
Author

Fler artiklar om Chelsea