Potters News - Augusti 2016
Peter Crouch gjorde ett hattrick mot Stevenage

Potters News - Augusti 2016

Här samlar vi nyheter kring Stoke City under augusti månad.

2016-08-25

Igår kväll lottades nästa omgång i ligacupen. Denna gång blir det hemmamatch för Stoke City och det mot Hull. Hela lottningen ser ni på länken.
Länk

2016-08-24

Igår kväll tog sig Stoke vidare i ligacupen då de besegrade Stevenage på bortaplan med 4-0. Stor matchhjälte för The Potters var Peter Crouch med sina tre mål.
Länk

2016-08-16

Marc Wilson lämnar Stoke efter sex år i klubben och han kommer i fortsättningen att representera Bournemouth. Swedish Stokies har tidigare sponsrat Wilson och därmed blir det en förändring. Swedish Stokies meddelar att vi i fortsättningen sponsrar Marko Arnautovic's bortatröja. Vi passar på att tacka Wilson för hans insatser i klubben.
Länk

2016-08-13

Ytterligare tre matcher med Stoke City har valts ut för TV-sändning under hösten. Det gäller matcherna mot Manchester United, Swansea och Watford.
Länk

2016-08-05

Idag kan det bli helt klart med ytterligare ett nyförvärv till Stoke. Klubben är överens med en övergångssumma för Ryan Sweeney och det mesta tyder på att allting blir klart under dagen.
Länk

Precis när man trodde att Saido Berahino skulle närma sig en övergång till Stoke vet man nu inte riktigt vad som händer. Den förväntade övergången för Diafra Sakho till West Bromwich blev det inget av och nu på fredagsmorgonen meddelas det att West Bromwich har fått ny ägare. Fallet Berahino lär fortsätta ett tag till.
Länk


2016-08-04

Månaden augusti är här och vi vet alla vad det innebär, premiären för vårt Stoke City är inte långt borta. För The Potters del väntar en tuff men intressant premiärmatch borta mot Middlesbrough lördagen den 13 augusti. Laget har under sommaren varit iväg på två träningsläger och nu till helgen väntar den sista träningsmatchen i Tyskland mot Hamburger SV. Annars är det fortsatta spekulationer om eventuella nyförvärv och den som nämns flitigast är Saido Berahino, en spelare som inte verkar ha någon framtid i West Bromwich Albion. Nu sägs West Bromwich vara nära en värvning av Diafra Sakho från West Ham så kanske det kan hända något i "fallet Berahino" inom de närmaste dagarna. I engelsk press kan vi idag läsa om att manager Mark Hughes ska träffa Peter Coates för att diskutera transferläget.
Länk

BE LOYAL BE PROUD BE STOKE!

 

Håkan Hoffert2016-08-25 11:30:00
Author

Fler artiklar om Stoke