SillySeason: Sammanfattning av DeadlineDay
Fletcher officiellt klar - Olsson och Cole called off i sista minuten.

SillySeason: Sammanfattning av DeadlineDay

Silly Season är i fullgång och spelare rör sig fram och tillbaka. Vi kommer ge er den bästa kollen hos West Bromwich när det kommer till transfermarknaden.

Senaste nytt i blått, senaste klara nyförvärv i grönt och senaste klara ut i rött. Källorna till nyheterna kan ni läsa på länkarna under varje stycke. 

2015-02-03
West Bromwich Albion gick under natten ut på sin hemsida för att berätta detaljer från gårdagens sista-minuten. Darren Fletcher har man officiellt värvat från Manchester United för en gratis övergångssumma. Spelaren har signerat ett 2,5 årigt kontrakt där det finns en option +1 år. 
När det kommer till Carlton Cole var allt klart och det var bara ett formellt godkännande från West Ham som skulle få spelaren i hamn. Men i sista minuten som Adebayor-affären kraschade för The Hammers tog de tillbaka 31-årige Cole. 
Svensken Martin Olsson var också klar sas det under kvällen. Rapporter berättade att spelaren var på läkarundersökning men enligt officiella medier sägs det nu att Olsson inte hann till West Bromwich träningsanläggning vilket gjorde att transfern uteblev. Affären handlade om Dorrans+4milj Pund för vänsterbacken Olsson.
(Official statment)


 


2015-02-02 23:47
Enligt okända källor på Twitter sägs det att Martin Olsson också är på läkarundersökning just nu.
(
Twitter feed WBA)

2015-02-02 23:38
Darren Fletcher och Carlton Cole är just nu på läkarundersökningar enligt trovärdiga källor. Väntas skriva på när som helst.
(Fox Sports Asia)



2015-02-02 23:15
Darren Fletcher är på plats för att slutförhandla med klubben. United och WBA är överens om en gratis-affär. Allt handlar nu om skotten vill skriva på ett förslag som fortfarande är okänt för media. Tidigare har han tackat nej men nu verkar det öppet. Även Carlton Cole har setts till på The Hawthorns ikväll.
(The Independent)

2015-02-02 22.35
Marcus Olsson är just nu påväg till West Bromwich träningsanläggning. Klubbarna är helt överens om en övergångssumma på 4 miljoner pund. Enligt agenten Hasan Cetikaya är allt klart och nu väntar bara personliga detaljer ifrån en påskrivning. Bara någon timme kvar av marknadens fönster! 
(Sportsmole)
 


?2015-02-02 19.00
Deadline day är i fullgång och många spelare ryktas fram och tillbaka. Nu uppger svensk media att Martin Olsson är ett JA ifrån att signera ett kontrakt med West Bromwich. Det ska sägas att klubbarna är överens och bara en påskrift hindrar spelaren ifrån att Premier League. 
(
Fotbollskanalen)


2015-01-28
West Bromwich har officiellt gått ut till media och förklarat att Callum McManaman är klar för klubben. Spelaren skriver på ett 3 och ett halvt års kontrakt med en en option på ett år. Summan WBA betalar på ligger runt 5 milj Pund till Wigan för 23-åringen som är topp 3 dribblare i Championship sedan 2013. 
(Official statment) 

2015-01-26
Rapporter skriver att Tony Pulis vill ta in minst en kantspelare till laget. Första prioriteringen heter Callum McMnaman från Championship-klubben Wigan. En affär ska vara klar inom 24h för ett värde på ca 5 milj Pund. Förhandlingar är i fullgång. Peronsliga detaljerna sägs vara klara. Bara övergångssumman klubbarna ska vara överens om.
(DailyMail)

2015-01-20
West Bromwich officiella hemsida meddelar att Porto-lånet Varela dras tillbaka till Portugal. Varelas klubb Porto har inte varit nöjda med speltiden som Varela har fått och nu väljer de alltså att plocka hem spelaren. Redan nu snackas det om ett nytt lån fast till Parma för Varela.
(Official statment)

2015-01-20
West Bromwich officiella hemsida meddelar att argentinaren Sebastian Blanco kommer att lånas hem till San Lorenzo under resten av den återstående säsongen. San Lorenzo är känd som en av de största fotbollsklubbarna i Syd Amerika och Argentina.
(Official statment)


2015-01-16
Skottska landslagskaptenen Darren Fletcher kan vara på väg från Manchester efter utebliven speltid under Van Gaals tid i klubben. West Bromwich sägs enligt rapporterna ha kontaktat United om mittfältaren för en möjlig transfer. 
(Sky Sport)

2015-01-16
Rapporter säger att tränaren Tony Pulis är ute efter en lång anfallare. Förutom Peter Crouch från Stoke sägs det att WBA vill ha Shola Ameobi. 33-åriga nigerianen Ameobi har fler klubbar efter sig, bland annat Hull och Crystal Palace. 
(DailyMail)

2015-01-16
Bradley Garmston som har varit med en del i A-truppen lämnar WBA på en månadslån. Klubben som Garmston kommer att representera spelar i League One, Gillingham. 

(BBC Sport)

2015-01-12
WBA's nya tränare Tony Pulis sägs vara ute efter en anfallare. Två namn har idag dyckt upp, Liverpool-anfallaren Rickie Lambert och Blackburn-spelaren Rudy Gestede. Den sistnämnde har gjort 12 mål i Championship den här säsongen.
(The Mirror)

2015-01-12
21-åringen Liam O'Neil kommer att lånas ut till Scunthorpe United för resten av säsongen. O'Neil kommer från West Bromwich akademi och gjorde A-lagsdebut förra säsongen. Iår har han fått spela en match (Ligacupen mot Bournemouth) men varit korttids utlånad till just Scunthorpe sedan november. 
?

Elvedin Basic elvedin.basic@svenskafans.com@Ghananen2015-02-03 09:05:00
Author

Fler artiklar om WBA