SvenskaFans Awards: Säsongens snyggaste mål
Charlie Adam har rejält med bly i sin bössa.

Redaktionerna har röstat fram säsongens snyggaste mål i Premier League 2014/15. I omröstningen stack två fantastiska mål ut ur mängden.

"Detta fram tills att Charlie Adam får bollen på egen planhalva, observerar att Courtois står långt ut, och från 60 meter lyfter in kvitteringen. 1-1 Stoke i den 44:e minuten! Ett kandidat till säsongens mål, utan tvekan, trots att Courtois står väldigt långt ut."
/Axel Wendt, Chelsearedaktionen

"Man förväntar sig att hemmalaget ska trycka på ännu mer efter målet, eftersom Stoke inte mäktat med någonting framåt. Då kliver Charlie Adam, som mest ägnat sig mest åt försvarsspel under halvleken, fram i handlingarna. Och talande nog kommer hans avslut från egen planhalva. Ireland och Cameron hjälps åt att sno bollen från Hazard på egen planhalva och Ireland spelar vidare bollen Walters, som gör ett tillbakaspel till Adam. Denne ser att Cuortois i hemmamålet står långt utanför sitt straffområde. Skotten drar till med vänstern från 56(!) meter och bollen går i en perfekt båge över belgaren, som når bollen med fingertopparna, men inte lyckas tippa den över ribban, utan den går mycket vackert in i mål. Ett av säsongens vackraste mål! 1-1!"

/Lars-Gunnar Perlinger, Stokeredaktionen

Med 25 procent av rösterna blir Charlie Adams fantatiska mål borta mot Chelsea den 4:e april framröstat som säsongens mål. Se målet i klippet nedan.