SvenskaFans Awards: Säsongens spelare
Gareth Bale - en klass för sig.

SvenskaFans Awards: Säsongens spelare

Idag lyfter vi fram den spelare som redaktionerna röstat fram som säsongens bästa spelare.

21 ligamål och utsedd till Premier Leagues bästa spelare av allt och alla. Det är kanske ingen överraskning att Gareth Bale också röstas fram till säsongens spelare av Premier League-redaktionerna på SvenskaFans.com. Walesaren kammar hem 60 procent av rösterna och är helt ohotad.

Vi har plockat fram citat från några matchrapporter här på SvenskaFans som hyllar Gareth Bale.

"Det är jobbigt att behöva erkänna att Tottenham är bättre än Arsenal just nu. Men de är det. Bale är på en egen nivå i Premier League och laget är i bättre harmoni än våra älskade kanonjärer. "
/Arsenalredaktionen efter 1-2 på White Hart Lane

"”Revanschen på Villa park” var filmen tänkt att heta, huvudroll Christian Benteke och regissör Paul Lambert. Mer passande titlar blev snarare; ”A Nightmare after christmas too” Huvudroll Gareth Bale"
/Villaredaktionen efter 0-4 på Villa Park.

"Hemmalaget var långtifrån imponerande men de hade planens bästa spelare i Bale som kan skapa chanser ur tomma intet och Liverpool-spelarnas respekt för honom gick igenom tv-ruta."
/Liverpoolredaktionen efter 1-2 på White Hart Lane

"Bale var fruktad innan matchen och planen på att försöka ligga tätt på honom fungerade stundtals. Men Gareth Bale behöver inte många meter fri yta för att kunna ställa till det för motståndarna. Han högg när han fick chansen. Och han avgjorde derbyt i östra London! Det här var Spurs 11:e raka ligamatch utan förlust. Och det skall tilläggas att man möter just nu en av Premier Leagues hetaste spelare i form av Gareth Bale. Han är nu uppe på 15 ligamål och senaste formen har ju verkligen pekat uppåt. Eller vad sägs om dom tio senaste målen Tottenham gjort, så har Bale stått för åtta av dom. Imponerande! En matchvinnare av rang som dessvärre lyckades avgöra även denna drabbning."
/West Ham redaktionen efter 2-3 förlust på Upton Park.

Se Bales samtliga mål från säsongen 2012/13


 


Runner-up
Robin Van Persie, 3 röster
 
Tidigare vinnare
2011/2012: Robin van Persie
2009/2010: Wayne Rooney
2008/2009: Steven Gerrard


 

Henrik Örtenvik2013-06-20 11:00:00
Author

Fler artiklar om England