Villa nära lån av rutinerad målvakt

Villa nära lån av rutinerad målvakt

Reina på ingång.

Aston Villa har kommit överens om ett låneavtal med gamle Liverpool-keepern Pepe Reina från AC Milan för resten av säsongen. 

37-åringen ska enligt uppgift flyga till Birmingham på måndag för en så kallad medical och för att diskutera de personliga villkoren. Det förväntas bli en ren formalitet.

Efter Tom Heatons skada, där han blir bort rasten av säsongen, ansåg coacherna att vi behöver förstärkning. Vår andremålis Steer är också skadad tyvärr. Unge Sarkic är återkallad från lånet. Kvar är Nyland, och om man letar längst in bland fiskpinnarna i frysen så hittar man även Lovre Kalinic. Knappt så man minns att han tillhör klubben. 

Jag känner mig trygg med Nyland måste jag säga. Han har verkligen blivit bättre efter en minst sagt darrig inledning då han var ute och hängde tvätt med jämna mellanrum. Han var riktigt bra i vår senaste match och vi får se vem som vaktar målet i matchen borta mot Brighton nästa lördag. Jag har svårt att tänka mig att Reina lämnar Milano för att sitta på avbytarbänken i Villa. Och han lär knappast vara gratis heller.

Reina gjorde 394 matcher för Liverpool mellan 2005 och 2013 innan han flyttade till Bayern München efter en lånesejour till italienska Napoli.

Mats2020-01-10 23:04:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa