Gastkramande och hjärtskärande - NIgeria är utslagna ur VM

Man kan inte säga annat än att det var en fullkomlig rysare i Brisbane.
Åttondelen mellan England ich NIgeria var stenhprd och den slutade som många trott; med England som vinnare. Nigeria åker dock hem med flaggan i topp och the Super Falcons är hjältar i henlandet. Det var så nära.

Det var ett ribbskott i första halvleken som stoppade Nigeria. Plumtree sköt ett distansskott som tog i ribban och studsade ut och NIgeria var det bättre laget. Uchenna Kanu nickade i ribban senare och England var inte direkt jättefarliga. Målvakten Nnadozie, en av VMs bästa, tog alla skott utifrån och England var skadeskjutet,
Inte blev det bättre bär det brast för Lauren James i 87e minuten. Hon fångades upp gång efter gång av den starka Micehlle Alozie och till slut brast det och hon trampade spelaren i ryggen. Likt vad Beckham gjorde 1998 och även Rooney 2006. Unga spelare på gång framåt som inte kan hantera det.
0-0 efter full tid och förlängning blev till straffar där England var starkast.
Stark scen mot slutet där Chloe Kelly gör det avgörande målet och sedan förhindrar kameramännen att filma den gråtande nigerianska målvakten.
Men England till kvartsfinal. Nigeria åker hem.

TV: England vidare – efter straffavgörande mot Nigeria