Lagbanner

Inför: Atalanta - Udinese

Atalanta tar emot Udinese i en ödesmättad match.

Atalanta parkerar för närvarande på näst sista plats i tabellen, efter förluster mot Chievo och Milan i de två senaste omgångarna. Dagens match mot bottenkollegan Udinese är således en så kallad sexpoängsmatch, där Atalanta mer eller mindre är tvingar att vinna för att ha en realistisk chans att hänga kvar.

De blåsvarta får dock klara sig utan viktige mittfältaren Padoin som är avstängd, och Ceravolo som är skadad. Guarente och Amoruso är också de tveksamma till spel då de ännu inte återhämtat sig helt efter skador. Ersätter på det centrala mittfältet gör Volpi och De Ascentis.

I Udinese har Pasquale Marino återvänt till tränarposten efter att tillfälligt ha ersatts av Gianni De Biasi. Marinos återkomst spås dock bli högst temporär, då de svartvita från Friulien enligt uppgifter arbetar med att lösa Alberto Zaccheroni inför nästa säsong.

Udinese har så här långt haft en medioker säsong, där Antonio Di Natale varit ett av få glädjeämnen. I den senaste omgången blev det förlust mot Inter hemma på Stadio Friuli med 2-3. Till dagens match saknas D’Agostino och Sanchez, vilket innebär att Floro Flores tar plats i anfallet bredvid Di Natale medan Inler blir yttermittfältare.

Carl Bengtssonbengtssoncarl72@gmail.com2010-03-07 11:09:07
Author

Fler artiklar om Atalanta