Lagbanner

Inför: Parma - Atalanta

Atalanta reser till Parma i jakten på nytt kontrakt. Poäng känns som ett måste om drömmen om fortsatt Serie A-spel ska hållas vid liv.

Atalanta har inte vunnit på de fyra senaste matcherna och fick bara 0-0 mot Udinese i den senaste omgången. Som om inte laget hade nog med problem så tappade kaptenen Doni huvudet. Videoupptagningar från matchen visar hur Doni tar ut sin frustration på Udinesespelare; bland annat skallade han Sammarco och drog Ferronetti i håret. Doni klarade sig dock med gult kort och kommer således att spela mot Parma.

Även om Doni varit blek denna säsong kommer han att behövas för att ge Atalanta alternativ framåt. Atalanta har för närvarande det näst sämsta anfallet i Serie A. Det spekuleras i att Amoruso kommer att starta och understödjas av antingen Doni eller Valdés i en släpande anfallsroll.

Parma har återhämtat sig något från den djupa formsvacka man varit inne. De senaste omgångarna har man slagit Sampdoria och spelat oavgjort mot Siena. Kan man fortsätta med den trenden borde man inte löpa någon risk att bli indraget i bottenstriden.

Carl Bengtssonbengtssoncarl72@gmail.com2010-03-14 14:30:54
Author

Fler artiklar om Atalanta