Lagbanner

Inför: Juventus - Atalanta

Ett Atalanta med gryende form reser till Turin för ett ta sig an ett Juventus i fritt fall.

Juventus har haft en usel säsong och är utslagna ur alla turneringar man ställt upp i. Dessutom är man hopplöst efter i ligaspelet och är för tillfället inne i en usel trend. Senaste veckan förlorade man mot Sampdoria på söndagen och mot Napoli i onsdags. Under matchen mot Atalanta kommer även supportrar att manifestera mot den senaste tidens usla resultat.

Atalanta har repat sig något mot slutet och kommer med två raka segrar i bagaget. Inom loppet av fyra dagar besegrades såväl Livorno som Cagliari hemma i Bergamo. Glädjande är också att målfabrikationen kommit igång och att Chevanton till slut börjat hitta rätt. Avståndet till Udinese och Lazio strax ovanför nedflyttningsstrecket är dock fortfarande fyra poäng.

Mot Juventus får Atalanta klara sig utan Doni vilket i dagsläget får ses som en klar förbättring då Doni för tillfället snarare är en belastning för laget. Detta tyder på att man kommer att fortsätta spela 4-4-2 som varit framgångsrikt de senaste matcherna. Det skulle i så fall innebära att Padoin och Guarente får fortsätta på det centrala mittfältet, medan Chevanton och Amoruso spelar i anfallet. 

Matchen visas på Kanal 9 med start kl. 14.45.

Carl Bengtssonbengtssoncarl72@gmail.com2010-03-27 18:16:58
Author

Fler artiklar om Atalanta