Lagbanner
Ny svår skada för Marilungo

Ny svår skada för Marilungo

Efter en längre periods skadefrånvaro gjorde Guido Marilungo igår sin första match från start sedan mitten av mars. 43 minuter in i cupmatchen mot Cesena var olyckan framme igen, och sannolikt rör det sig om en lika allvarlig skada som senast.

Det verkar vara ett sådant år för Atalanta
 
För ganska precis ett år sedan korsbandsskades Daniele Capelli, och när han väl återhämtat sig åkte han på en ny knäskada som alltjämt håller honom utanför planen.
 
I februari 2012 var det dags för nästa bakslag när Leonardo Pettinari tvingades ta en paus på obestämd tid från fotbollen på grund av ett hjärtfel. 
 
Månaden senare var det Marilungos korsband som skadades, och nu har han alltså troligtvis dragit på sig samma skada igen. Närmare undersökningar ska göras under dagen och det återstår att se ifall han kommer att kunna spela något mer denna säsong.
 
Mola mia Guido!

Uppdatering: Enligt gazzetta.it är det nu bekräftat att det är en skada på det främre korsbandet i höger knä (samma som tidigare), och därmed är säsongen över för Marilungo.
 
Matchen slutade för övrigt 3-1 till Atalanta, som vände ett 0-1-underläge genom två mål av Parra och ett av De Luca. I nästa runda väntar Roma på bortaplan.

Malte Back2012-11-29 15:01:00
Author

Fler artiklar om Atalanta