Lagbanner
2021-01-06 15:00

Atalanta - Parma
3 - 0

Efter Atalanta - Parma 3-0
Josip Ilicic börjar hitta formen igen....

Efter Atalanta - Parma 3-0

Det krävdes ingen större prestation för att städa av Parma idag. Hemmalaget tog tre nya poäng och fortsätter att producera mycket mål framåt. Slutresultatet skrevs till 3-0.

En perfekt dag på jobbet!

Atalanta fick en perfekt resa genom matchen idag. Tidigt mål och man märkte att laget inte behövde ta ut sig totalt i denna drabbning. Gasperini kunde vila några spelare extra med tanke på att matchen var avgjord tidigt. Med målskillnaden 8-1 efter bara två matcher av återstarten så kan man lugnt säga att laget är på rätt väg just nu.

Luis Muriel fick chansen att starta och han gjorde precis som han alltid gör, det är att göra mål. Framspelningen till hans mål från Josip Ilicic var en aktion av högsta klass, riktigt tryggt att se honom vara i god form igen! Kul att få se Joakim Maehle göra debut i den blåsvarta tröjan. De få minuter han fick så hann han ändå visa fina intryck på mig. Mattia Caldara fick också några minuter i kroppen efter en lång skadefrånvaro. 

Det är mycket positivitet kring laget och det har vi supportrar all rätt att känna just nu. Vi fortsätter blicka mot toppen. 

Spelarbetyg (Endast startande spelare)

1 - Inte godkänd 
2 - Godkänd 
3 - Bra 
4 - Mycket bra
5 - Enastående 


Pierluigi Gollini - 2

José Luis Palomino - 3

Rafael Toloi - 2

Berat Djimsiti - 2 

Hans Hateboer - 3 

Marten de Roon - 3 

Remo Freuler - 3 

Robin Gosens - 3 

Josip Ilicic - 3 

Matteo Pessina - 2

Luis Muriel - 3

Arvid Franzén@franzen_arvid2021-01-06 18:37:00
Author

Fler artiklar om Atalanta