Lagbanner
2021-01-31 15:00

Atalanta - Lazio

Inför Atalanta - Lazio
Andra mötet denna vecka stundar.

Inför Atalanta - Lazio

Senast lagen möttes i veckan så vann Atalanta och tog sig vidare i Coppa Italia. Nu väntar en ny batalj mellan lagen fast i Serie A, vi lär nog kunna förvänta oss en underhållande match igen.

Det är ett Atalanta som kommer in till denna match med ett flygande självförtroende i både laget och klubben som helhet. Först krossen av Milan i helgen som var och nu i veckan ett avancemang vidare till semifinal i Coppa Italia, det ska inte glömmas att cupen är större i Italien jämfört med andra övriga toppligor. Det blir ännu större för en klubb som Atalanta, ska man vara helt ärlig så är det nog klubbens största chans till en titel denna säsong. 

En helt utvilad Josip Ilicic är redo!

Ja ni läste rätt, en helt utvilad Josip Ilicic är redo för match igen. Han fick vilan i veckan trots den jämna och spännande matchen som utspelade sig. Med facit i hand nu så blev det verkligen perfekt inför denna match. Det ska tilläggas att inte bara Atalanta roterade några spelare i veckan utan det gjorde även Lazio. Ciro Immobile började på bänken senaste drabbningen. Som ni kan räkna ut så har vi en ny fantastisk underhållning att förvänta oss.

Trolig elva: 3-4-2-1

Pierluigi Gollini

Rafael Toloi
Berat Djimsiti
José Luis Palomino 

Hans Hateboer 
Marten de Roon
Remo Freuler 
Robin Gosens

Josip Ilicic 
Matteo Pessina

Duvan Zapata

Arvid Franzén@franzen_arvid2021-01-30 23:39:00
Author

Fler artiklar om Atalanta