Lagbanner
2021-01-27 17:45

Atalanta - Lazio

Inför Atalanta - Lazio
Slakten på San Siro ska sent glömmas men nu väntar ett formstarkt Lazio.

Inför Atalanta - Lazio

Det är dags för Coppa Italia igen och det är dags för kvartsfinal. Gästande Lazio är precis som Atalanta i bra form så detta borde leda till en ytterst underhållande match på Gewiss Stadium.

Det är ett Atalanta som svävar på moln just nu efter helgens fantastiska prestation borta mot Milan, seger 3-0 på San Siro och det är inte många lag som lyckats med det.

Som jag har varit inne på i mina sociala medier så måste den matchen släppas nu ur tankarna och fokusera på nästa uppgift, iallafall laget men det är inget jag är orolig för. Knappast svårt att motivera sig och fokusera inför en kvartsfinal mot Lazio

Lazio då? Jo man har börjat trumma igång nu, framförallt efter att man utklassat Roma i derbyt. Ciro Immobile igång precis som vanligt. Ett stort avbräck för Lazio är att Luis Alberto missar matchen och det ryktas om att han måste operera blindtarmen, ett hårt slag för gästerna för när spanjoren är som bäst så är han en av ligans bästa spelfördelare.

Det blir intressant och se hur startelvan formeras. Coppa Italia är stort för de italienska lagen och framförallt för ett lag som Atalanta, det är en titel jag tycker vi bör gå för. Jag tror ändå Gasperini kommer mönstra en stark startelva trots att det är ligamatch redan på söndag mot Lazio igen.

Trolig elva: 3-4-2-1

Marco Sportiello

Rafael Toloi
Christian Romero
José Luis Palomino 

Hans Hateboer 
Marten de Roon
Remo Freuler 
Joakim Maehle 

Josip Ilicic 
Ruslan Malinovskyi 

Luis Muriel 


Matchen sparkar igång 17:45 på Gewiss Stadium och ni kan följa matchen på Youtube! 

Arrivederci! 

Arvid Franzén@franzen_arvid2021-01-26 23:18:00
Author

Fler artiklar om Atalanta