Lagbanner
2021-02-10 20:45

Atalanta - Napoli

Inför Atalanta - Napoli
Gasperini har en del att fundera på efter matchen mot Torino.

Inför Atalanta - Napoli

På onsdagen skall det avgöras vilket lag som ska göra Juventus sällskap i finalen av Coppa Italia. Både Atalanta och Napoli kommer senast ifrån bedrövliga insatser i ligan, en spännande kväll väntar i Bergamo.

Det är ett Atalanta som kommer ifrån en total kollektiv kollaps hemma mot Torino i helgen. Det som såg ut att bli en promenad i parken förvandlades istället till en stor pyspunka över helgen som var, det var bland det värsta man sett på länge. 

Som tur är så kommer inte Napoli ifrån en bra prestation heller och dessutom har man en del frågetecken inför det kommande avgörandet i denna semifinal. Generalen där bak i Koulibaly har åkt på corona och Manolas ska enligt rapporter vara skadad, även kapten Insigne ska vara ett frågetecken inför matchen. 

Det finns även avbräck i Atalanta tyvärr som kommer påverka en del tror jag, Romero och Hateboer missar denna drabbning. Det lär bli Palomino som ersätter Romero i hans frånvaro men med hans senaste prestationer som varit riktigt svaga så tycker inte jag att han ska starta. Ser möjligheten för Caldara att komma in i denna match. Tycker han är en betydligt mer tryggare spelare att välja i en sån här viktigt match trots sin kanske dåliga frekvens på speltid sedan skadan. Ersättaren till Hateboer är som tur tillbaka i truppen, vår danske vän Maehle kommer kliva in där och sen kan vi flytta över Gosens till sin naturliga position. 

Det kan låta lite kaxigt från en supporter till ett lag som Atalanta att förvänta sig att vi ska ta oss vidare till final här men jag tycker det är ett rimligt krav att ha inför morgondagen. Napoli är verkligen inte i harmoni nu heller med tanke på att tränaren Gattuso ryktas hänga löst om han inte börjar få resultat inom snar framtid, lägg även till deras skador där bak som vi bör kunna straffa hårt. 

Trolig elva: 3-4-2-1

Pierluigi Gollini

Rafael Toloi
José Luis Palomino
Berat Djimsiti 

Joakim Maehle 
Marten de Roon
Remo Freuler 
Robin Gosens

Josip Ilicic 
Matteo Pessina

Duvan Zapata


FORZA RAGAZZI! 

Arvid Franzén@franzen_arvid2021-02-09 22:49:00
Author

Fler artiklar om Atalanta