Lagbanner
2021-02-06 15:00

Atalanta - Torino

Inför Atalanta - Torino
Stora frågan i startelvan till matchen är vem som ska ersätta skadade Hans Hateboer ute till höger.

Inför Atalanta - Torino

Då var det dags igen för match i Bergamo. Atalanta tar emot ett krisande Torino och en seger krävs om man verkligen vill fortsätta att vara med i toppstriden.

Det är ett Atalanta som kommer från ett första möte i semifinalen i Coppa Italia mot Napoli i veckan. Matchen slutade 0-0 och man får väl ändå vara nöjd med det första resultatet på bortaplan i Neapel, men mycket vill ha mer som man brukar säga. Det fanns verkligen lägen för Atalanta att göra ett tung bortamål som så ofta brukar avgöra dubbelmöten allt som oftast. 

Cupen i all ära men nu väntar det match igen i Serie A och det är en sån där jobbig match där man på beställning ska vinna på förhand. Det är viktigt att fortsätta få poängen att rulla in på kontot för att kunna slåss om topplaceringarna i tabellen. Jobbet måste genomföras och Gasperinis gäng behöver studsa tillbaka på vinnarspåret igen, målproduktionen måste börja fungera igen. 

Nyförvärvet från Shakhtar Donetsk, Viktor Kovalenko är uttagen för första gången och har möjlighet att göra debut i den blåsvarta tröjan denna match. Återstår att se om det blir någon debut för ukrainaren  men den stora frågan på förhand när det gäller startelvan är vem som ska ersätta skadade Hans Hateboer ute till höger. Den givna ersättaren Joakim Maehle finns inte heller tillgänglig till denna drabbning. Jag skulle gissa på att den numera lagkaptenen Rafael Toloi får kliva upp ett steg i banan, vilket leder till att det kanske är dags att starta Mattia Caldara. Om det är någon match han ska matchas in ordentligt så är denna uppgift perfekt ur många aspekter. 

Trolig elva: 3-4-2-1

Pierluigi Gollini

Christian Romero
Mattia Caldara
Berat Djimsiti 

Rafael Toloi 
Marten de Roon
Remo Freuler 
Robin Gosens

Josip Ilicic 
Ruslan Malinovskyi 

Duvan Zapata

Arvid Franzén @franzen_arvid2021-02-05 23:30:00
Author

Fler artiklar om Atalanta