Stadio Renato Dall'Ara, 2022-03-20 20:45

Bologna - Atalanta
0 - 1

Efter Bologna - Atalanta: Tre blytunga poäng

Efter Bologna - Atalanta: Tre blytunga poäng

Med bortfall öppnas möjligheter och Cisse tog den. Efter beskedet om Sartoris avgång finns det fortfarande mycket att glädjas åt och däribland dessa tre blytunga poäng.

Efter avancemanget i Europa League var det ett Atalanta kom in till denna kvällsmatch med lite tröttkörda ben. Med både Malinovskyi och Boga utöver Zapata borta kändes det på förhand tunt framåt, vilket det sedermera också skulle visa sig vara. Det var trögt framåt där Muriel stod för ännu en platt insats efter att vad det verkar ha vaknat ur sin dvala. Med bortfall öppnas däremot chanser för andra och oj som Cisse tog den chans som han erbjöds. Att i sin Serie A debut komma in och lösa tre blytunga poäng i kampen om europaplatser är oerhört imponerande och jag tror att vi kommer att få se mycket av denna gode Cisse framöver.        

Efter beskedet om Sartoris avgång och Juventus intresse i honom finns det trots allt väldigt mycket att glädjas åt. Man tar sig vidare i Europa League och Cisse endast 18 år gammal gör det han gör. Det var ingen sprudlande insats direkt de tre poängen är blytunga och nu får laget äntligen lite välbehövlig vila. 

 

Martin Widéenmarrewideen@gmail.com2022-03-20 23:25:00
Author

Fler artiklar om Atalanta