2021-05-02 15:00

Sassuolo - Atalanta

Inför Sassuolo - Atalanta: Låt segertåget rulla vidare
Ruslan Malinovskyi är i sin kanske bästa form någonsin just nu.

Inför Sassuolo - Atalanta: Låt segertåget rulla vidare

Senast lagen möttes i Bergamo så vann Atalanta med förkrossande 5-1. Under söndagen väntar en otroligt spännande retur i ligan, Atalanta har betydligt mer att spela för vilket borde tala för Gasperinis gäng.

Atalanta kommer ifrån en komfortabel seger hemma mot Bologna. Det blev verkligen en promenad i parken och slutresultatet skrevs till 5-0. Precis som jag var inne på inför den här våren så skulle Atalanta skörda frukt denna vår när spelschemat skulle bli mindre intensivt, det märks tydligt då laget verkligen sprudlar just nu.  

Extremt kul senast att få se Hans Hateboer tillbaka, framförallt på det sättet han kom tillbaka på. Det var samma gamla Hateboer som löpte upp och ner längs sin högerkant med bravur. Det sjuka nog är att Atalanta kommer bli ännu starkare till den här matchen då Robin Gosens är åter tillbaka till spel efter sin avstängning. 

Nu väntar Sassuolo på bortaplan och vi alla vet att det är ett riktigt bra lag. Deras styrkor ligger ju främst i det offensiva spelet, otroligt skickliga med bollen. Det ska dock sägas att det finns verkligen saker man kan såra de med. Med kvalité och spets kan man skada Sassuolo rejält. 

Elvan jag vill se: 

Pierluigi Gollini

Rafael Toloi
Christian Romero
Berat Djimsiti 

Hans Hateboer
Marten de Roon
Remo Freuler
Robin Gosens

Ruslan Malinovskyi
Luis Muriel

Duvan Zapata

Arvid Franzén@franzen_arvid2021-05-02 09:00:00
Author

Fler artiklar om Atalanta