Jappe delar några tankar inför hemmapremiären

På söndag har AIK Bandy premiär hemma mot GT/76 på Bergshamra arena. Nya profilen i AIK, Jasper Felder, delar med sig av sina tankar inför den matchen.

Lite tankar inför helgens match mot GT....

Vi har spelat ganska bra på försäsongen med blandade resultat, både upp och ner men jag tycker att vi har varit det bättre laget i dom flesta matcherna.
Vi har fört spelet och det har fått motståndarna att backa hem mot oss, vi har ett riktigt skridsko starkt lag och spelet börjar sitta mer och mer och det måste vi utnyttja nu på söndag för GT/76 kan också åka griller och dom har några rutinerade spelare som vi måste ha koll på.

Just nu är det svårt att riktigt säga var vi står iom att det inte har funnits stor is på Bergshamra, men jag hoppas att vi hinner få minst 2 pass på stor is innan söndagen, det vore kanon =)

Personligen så känns det grymt bra i kroppen och jag ser att killarna är taggade inför hemma premiären, stämmer det för oss så kan det gå vägen, men om jag får gissa, så om det är någon match GT vill vinna i vinter så är det väl över oss i AIK.
Så jag hoppas vi får ner lite AIK fans som kan heja på oss så vi kan bjuda på lite skönlir...=)

Vi syns på Berghamra på söndag!

/ Jasper "Jappe" Felder # 13


Välkomna till Bergshamra på söndag 20 December kl 13:00!

Fredrik Pramlid2011-11-16 10:18:44
Author

Fler artiklar om AIK Bandy