Vinst i säsongens första träningsmatch!

Det blev en vinst i säsongens första match.Uppdaterat med kommentar om matchen från tränare Per Hettman.

Tränare Per Hettman ger sina kommentarer om helgens seger med 5-9 och hur dom nya spelarna skötte sig.

"Vi ställde upp med 7 nya spelare från start i matchen mot Saik U och lät Hägga, (Erik Hägglund) & Ludde, (Patrik Lundin), stå varsin halvlek.
I första halvlek spelade vi runt på ganska många spelare och alla fick vara med och delta, vi har ledningen i halvtid 3-2 ganska rättvist.

Början på andra halvlek, ca första 10-15 minuterna är bara att glömma för då fungerade ingenting, framförallt styrningsspelet havererade och de skridsko skickliga Saik spelarna tilläts åka igenom gång på gång och gick ifrån till 5-3.
Jag tar ett kortare brejk och får ihop laget framifrån igen och sista halvtimmen är det inget snack om att åldern tar ut sin rätt... vi kör ifrån det unga Saik.

Vi gör 3 hörnmål redan första matchen vilket är riktigt positivt, vi kommer att ha ett riktigt vasst hörskytte iår med en del nya intressanta skyttar..
Målskyttar: Micke Andersson 2, Coach (Per Hettman) 2, Christoffer Alberts 1, Thomas Perla 1, Rickard Öster 1, Rickard Sandsund 1.

Dagens utropstecken: Cristoffer Lunde, en spelare som kommer göra enorm nytta för vårt uppbygnadsspel i vinter, gör en kanon match..
Och Ove Nilsson kommer till Göransson Arena med nackspärr och är felfri på sin backplats! Imponerade spel från honom idag.

Till sist vill jag rikta ett tack till detta trevliga lag som vi mött i vår första tränings match 2 år i rad.
Sköna killar på sidan och ett riktigt kul lag att möta, stort lycka till i vinter till er!