2018-04-10 20:45

Aston Villa - Cardiff

Nu gäller det bara att knyta ihop säcken.
Det är bara uppåt som gäller i tabellen

Nu gäller det bara att knyta ihop säcken.

Kan Villa fortsätta sin toppform och närma sig Premie League?

Klang och jubelföreställning väntar för Villa nu när toppstriden ska avgöras. En helt direkt avgörande match mot Cardiff hemma på Villa Park om vem som ska ta den andra direktplatsen till Premier League.  

Kan Villa med Villasweden på läktaren fortsätta på det snabba och fantasifulla sättet som man tog sig an matchen på Carrow Road? Mycket talar för det och mitt tips är att vi ställer upp med samma lag som sist, vilket betyder. 

Johnstone i mål som sist styrde försvaret med tydlig auktoritet.  

En backlinje som centralt består av Terry och Chester. Två gestalter som både läste spelet bra sist och var placeringssäkra vid Norwich få anfall.  

Flankerade blir dom av våra snabbfotade ytterbackar Taylor och Elmohamady. Båda var som riktiga wingers sist, först upp och även först nere i försvaret. Snacka om löpsteg på båda.  

På mitten kommer vi centralt att ha Hourihane och Bjarnarsson. Två som drev upp tempot sist och stod för en mängd fina instick backom Norwich darriga backlinje. 

På kanterna kommer Taylor och Elmohamady att bli överlappade hela tiden av Snoodgrass och Adomah. Jag är lite orolig för att Adomah kanske blir lite för kreativ i sina passningar och lösningar. Med Snoodgrass får man hoppas att han någon gång tar det lite lugnare "vilar på bollen" stundtals.  

Framåt så ser jag gärna Grealish lite mer trippande på tå. Vore underbart att se lite av den mer nätta Jack igen.  

Framåt kommer säkert Hogan att vara stor och tung i targetspelet där han håller i bollen så att vi får upp laget med kraft. 

 

Tipset? Varför inte en urladdning och 4-0? 

..eller INTE2018-04-09 21:03:25
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa