Spurs transferblogg: Presenteras Villas-Boas under måndagen?
La Gazzetta dello Sport skriver som om det vore klart med en ny tränare.

Spurs transferblogg: Presenteras Villas-Boas under måndagen?

Tottenham kan vara på väg att anställa en ny manager, hetaste kandidaten heter André Villas-Boas. Det sägs att portugisen kommer att presenteras redan under måndagen. Som ni märker, Silly Season är här på riktigt.

Det verkar som att det sker en hel del bakom kulisserna vad det gäller Tottenham. Om vi börjar med tränarfrågan, Harry Redknapp ska ersättas och flera kandidater nämns. David Moyes, Laurent Blanc, Roberto Martinez, Pep Guardiola och André Villas-Boas är kandidaterna. Den sistnämnde är den klart hetaste kandidaten för tillfället och det florerar rykten som säger att portugisen kommer att presenteras redan imorgon (måndag). Spännande om det stämmer. AVB är mitt personliga önskemål som ny Spurs-manager och det ser alltså ut att kunna bli verklighet. Italiensk media rapporterar att Villas-Boas får ett treårskontrakt med klubben.
 

Vertonghen presenteras på onsdag?
Spelarmässigt kommer med största sannolikhet ingenting ske förrän en ny manager är på plats. Jan Vertonghen är dock fortfarande aktuell för Tottenham, vilket hans agent har bekräftat. Rykten säger att belgaren presenteras på onsdag. En mindre namnkunnig spelare som kan vara på väg till White Hart Lane är Manchester Uniteds 19-åring Zeki Fryers. Han är engelsman och hans position är till vänster i backlinjen. Enligt Manchester Uniteds officiella hemsida är han bra defensivt, men gillar även att fylla på i offensiven. Vad det gäller spelare som är på väg bort från klubben nämns (som vanligt) Luka Modric och Gareth Bale. Både Manchester United och Barcelona är intresserade av bägge spelarna. Men som sagt, antagligen kommer inget hända på spelarsidan förrän en ny tränare är tillsatt.

Erik Malmqvist2012-06-17 18:58:00

Fler artiklar om Tottenham