VV England: "Får ten Hag gå nu?"

VV England: "Får ten Hag gå nu?"

Sliding doors för Durán, Brentfords ivriga starter och får ten Hag sparken nu?





 
Erik ten Hag har nämnts i den här kolumnen flera veckor på rad. Efter den här veckan är det landslagsuppehåll och många har spekulerat i att Manchester United ska göra tränarbytet just dessa veckor. Efter mötet med Aston Villa stod det klart att Erik ten Hag slog det rekord som han tangerade förra säsongsinledningen.

Gör Manchester United något under detta uppehåll?
 


 

 



Livet har många sliding doors-moment. Det vet vi alla. I somras förhandlade Aston Villa med både Chelsea och Aston Villa om att sälja Jhon Durán. Colombianen lade till och med upp en bild på sin Instagram live, till synes helt redo att bli en West Ham-lirare.

Men, Durán blev kvar och har den första månaden avgjort flera matcher. Och nu blir han kvar till 2030.
 

  Nottingham höll på att ta en Robin Hood-seger på Stamford Bridge, men Robert Sanchez ville annat.


  För många år sedan kollade jag Manchester Citys sponsorer på deras hemsida. Flera stora sponsorer ägdes av ägaren till klubben. Detta är nu allt mer praxis runtom i världen, att ägarna skapar fiktiva företag som sedan går in med massa pengar till klubben. Det är smutsigt, men nu helt ok enligt Premier League.

  En knapp femtedel av säsongen är avklarad. Vilket lag har överraskat dig mest?



Evertons sociala medier-team har fått sig ett antal kängor sedan mötet med Newcastle. Detta efter att ett släkten-är-värst-moment där  Evertonprodukten Anthony Gordon kunde avgjort matchen för Newcastle på straff, men missade.

 
   Vilket otroligt mål när Curtis Nelson stångade in mål i helgen! Och Jacob Widell Zetterström fortsätter att vara stabil mellan stolparna.
 

 
  Otroligt starkt av Nottingham. Vem hade trott att de skulle vara så jämna i säsongsinledningen?


 

Tekniskt sett är ju detta minut två, men ändå helt otroligt att Brentford kör all in från början och gör mål i minut ett (i detta fall två) fyra matcher på rad.

  Mäktigt!


Vi fortsätter och poka Manchester United....
 ....vi fortsätter:
 
  Bruno Fernandes blev utvisad mot Tottenham, utvisad matchen efter mot Porto... så mot Aston Villa så tog han det säkra före det osäkra och var istället helt osynlig.



"Det är så otroligt naivt" - Tottenham sågas.

Henrik Örtenvik2024-10-08 12:00:00
Author

Fler artiklar om England