Walsh och Shakespeare förlänger
Steve Walsh, mannen bakom Vardy, Mahrez och Kanté, förlänger med Leicester.

Walsh och Shakespeare förlänger

Två av Leicesters assisterande tränare Steve Walsh och Craig Shakespeare, båda viktiga kuggar i den gångna succésäsongen, förlänger med klubben.

De två assisterande tränarna Steve Walsh och Craig Shakespeare förlänger sina kontrakt med Leicester. Kontraktslängden är okänd men man kan nog räkna med långa kontrakt för dessa viktiga herrar som båda var starkt bidragande till klubbens succésäsong.

Duon jobbade även under Nigel Pearson under hans två sejourer med Leicester och det var länge oklart om de skulle stanna under Ranieri. Först trodde man att det var som en övergångs-/inlärningsfas för italienaren och den tredje assisterande tränaren Paolo Benetti, men nu på senare tid har det framgått att ledningen i princip bett Ranieri att integrera duon i hans tränarstab.

Båda är gillade av spelarna och kan klubben väl, vilket hjälpte Ranieri mycket. Shakespeare är mer eller mindre a-lagscoach medan Walsh främst hanterar scouting. Det ska bli mycket intressant om Walsh kan luska fram ytterligare en okänd spelare som blir bra, i raden efter Vardy, Mahrez och Kanté.

---------
Källa: Leicesters hemsida.

Adam Bills2016-05-20 17:36:30
Author

Fler artiklar om Leicester