Lagbanner
Lasse Nielsen klar för MFF

Lasse Nielsen klar för MFF

Malmö FF har presenterat ett nyförvärv. Dansken Lasse Nielsen, närmast från KAA Gent, har skrivit på ett fyra års-avtal med MFF.

Klockan 11 på fredagsförmiddagen presenterade Malmö FF sitt första spelarnyförvärv för säsongen. Den danska mittbacken Lasse Nielsen, 29, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2020. Försvararen har tidigare representerat Ålborg och NEC Nijmegen, men kommer senast från belgiska Gent. Nielsen har också representerat den danska landslaget vid ett tillfälle.

Lasse är en mittback som är villig att jobba för laget. Duktig försvarare som har en styrka i sin snabbhet, vinna tillbaka bollar, sin aggressivitet i spelet och är också en skicklig bollsspelare, såväl framåt som bakåt. Nielsen har erfarenhet i Europaspelet, där han meriter både från Champions League och Europa League. Senast i höstas spelade han Europa League, då han var med och förde Gent vidare till sextondelsfinal. När dansken fick chansen, tog han främst plats på högerbackspositionen, där han också kan spela.

Lasse ansluter till Malmö återigen under nästa vecka. Under kommande säsong kommer han att bära tröja nummer 24.
 

Wilhelm Nilsson2017-01-20 11:05:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?