Lagbanner
All Along the trainingcamps

All Along the trainingcamps

Vilka hektiska första dagar vi haft på den nya NFL-säsongen. Visst är vi bara inne på försäsongen och lagen har precis börjat försäsongsträningen men redan har några riktigt stora nyheter uppstått.

??????Det är fortfatande tidigt och alla lag har ännu inte påbörjat sina traningcamps men nyheter kommer ut varje dag om förläningar, värvningar och även rykten. Här kommer en sammanfattning om nyheter i ligan. Vi komemr även publicera under försäsongen olika analyser och listor kring vad, hur och varför lag och spelare kommer knipa eller förlora sina platser i lagen.

  • Först ut är nyheten om att Dallas Cowboys stjärnspelare Zack Martin som spelar Guard är uppenbart missnöjd med sin kontraktssituation och kommer att avstå att delta under försäsongen om inte ett nytt avtal kommer på plats. Martin är utom tvivel en av Dallas viktigaste spelare och laget är avsevärt sämre utan honom. Han är dessutom en av ligans absolut främsta på positionen och bör få ett kontrakt värdigt hans förmågor.
 
  • Dock så har Dallas Cowboys valt att skriva ett nytt stort kontrakt under veckan och det gick till Cornerbacken Trevon Diggs som skrev på ett 5-årskontrakt med en lön på 97 miljoner dollar där en bonus på 21 miljoner ingår. Trevon Diggs som utvecklats till en stabil corner är en av lagets viktigaste spelare och nu kommer han att vara i samma löneklass som Marshon Lattimore från Saints.
 
  • Även i San Francisco finns det friktion och irritation där lagets stora stjärna på den defensiva sidan, Nick Bosa valt att inte dyka upp på lagets försäsongsträning då han också vill ha ett nytt avtal som speglar hans förmåga. Nick Bosa lär få vad han vill ha i slutändan då han är topp-3 i liga på hans position, om inte den främsta, och 49ers har inte råd att vara utan honom.
 
  • Saquan Barkley har till slut skrivit på ett nytt kontrakt på ett år efter att ha vägrat spela på den Franchise-tag som Giants valde att placera på honom. Ni alla vet vi detta laget hur vi på redaktionen ser på running backs men att inte erbjuda ett längre och bättre kontrakt till en av ligans stora stjärnor och en väldigt viktig spelare för laget är ett frågetecken för Giants ledning. 
 
  • New Orleans Saints skrev på med den före detta spelare Jimmy Graham som spelar Tight End och som har en framgångsrik tid i laget. Graham, som troligtvis spelar sista året i sin karriär, får därmed möjlighet att avsluta det lag han gillar mest och där han gjort störst avtryck. 
 
  • Igår kom också nyheten att Los Angeles Chargers quarterback Justin Herbert skrivit på ett nytt kontrakt som gör honom till den bäst betalda spelaren i ligan. Kontrakten är på 5 år och lönen är ca 263 miljoner dollar. Ett stort grattis til Justin Herbert som lär vara den bäst betalda i ett par veckor tills Joe Burrow får sitt kontrakt. 
 
  • Andra noterbara spelare som inte dykt på lagens försäsong är i nuläget ligans främsta DT förra säsongen Chris Jones från Kansas City Chiefs och förra årets främsta Runningback Josh Jacobs från Las Vegas Raiders. Båda spelarna är ute efter bättre kontrakt och kommer inte spela förrän ett nytt avtal är på plats. Chris Jones lär få sitt kontrakt medan Josh Jacobs är aningen osäker på grund av hans position. 
 
  • Denver Broncos värvade en ny kicker i Brett Maher som vi senast såg i Cowboys förra året. Trots hans fullständiga haveri under 2023 lyckas han landa ett nytt jobb i Broncos. 
 
  • Raiders förstärkte även sitt secondary med den rutinerade cornerbacken Marcus Peters som vi känner igen från Kansas, Los Angeles och Baltimore. En riktigt stark värvning som höjer laget trots att det är en kortsiktig lösning. 

Christer Olofssonchristerolofsson091@gmail.com@christer0912023-07-26 11:35:41
Author

Fler artiklar om NFL