Lagbanner
Combine rapport #1

Combine rapport #1

Denna veckan är en av de bästa veckorna på året enligt oss på redaktion, nämligen Scouting Combine week i Indianapolis där alla framtida talanger samlas för olika tester men även tränare och ledningar från hela NFL är på plats.

Denna artikel kommer rapportera kortfattat vad som sker och de största snackisarna som sker där nere vid Lucas Oil Stadium och trots att de första positionsgrupperna har sina tester senare idag har det redan hunnits med intervjuer och flertalet lag har redan gjort sina första drag i off-season.

  • Jalen Carter som enligt oss på redaktionen och väldigt många anser kan gå som nummer ett totalt i draften har dessvärre tvingats lämna återbud till Combine då det kommit fram att han har en arresteringsorder på sig. Detta ska tydligen ha uppkommit efter att Jalen Carter varit inblandad i den olycka som tog bland annat en av hans lagkamraters liv. Vi på redaktionen tänker inte spekulera kring hur detta stämmer eller ej utan vi utgår från den information som uppkommit. Ur ett draftperspektiv kan detta ändra hela spelbrädet och frågan man nu måste ställa sig är om han kommer falla som en sten på NFL-lagens listor eller om detta kommer förbises? 
 
  • New York Giants valde att slutligen släppa den så dyra och kritiserade WR Kenny Golladay som var en prestigevärvning för den förra ledningen i Giants men efter två säsonger med 43 passmottagningar för 602 yars och 1 TD och ett riktigt dyrt kontrakt finns det inget annat logiskt alternativ än att sparka upp dörren. Nu 29 år gammal kommer det bli intressant att se var Golladay tar vägen, Texans eller Bears?
 
  • Även Tampa Bay Buccaneers verkar ha inlett en renovering av truppen då man i nuläget endast har en QB under kontrakt som är Kyle Trask och man valde även att släppa RB Leonard Fournette trots att GM Jason Licht ca 20 minuter innan beskrivit hur många kvalitativa säsonger den 28 år unge runningbacken har kvar i NFL.
 
  • Atlanta Falcons valde också att släppa sin startande QB Marcus Mariota vilket då skapar frågan om det är dags att låta Desmond Ridder få chansen hela 2023 eller siktar Falcons på en av de högst rankade quarterbackarna i årets draft? Eller ska Falcons gå för Lamar Jackson?
 
  • Självklart så fick Baltimore Ravens GM Eric DaCosta mängder med frågor kring hur det går med förlängningen av deras stjärnquarterback Lamar Jackson och svaren var för det mesta att Ravens vill förlänga och att de haft “givande” diskussioner. Frågan är bara vad som sker nu?
 
  • Philadelphia Eagles gjorde klart med både offensiv koordinator och defensiv koordinator där man valde att plocka in Sean Desai från Seattle Seahawks som DC och som OC valde man att ge lagets QB-coach Brian Johnson ansvaret framöver.
 
  • Slutligen så valde Bears att äntligen gå ut och klargöra att Justin Fields är lagets QB för 2023 vilket förmodligen gör slut på ryktena att laget skulle vilja byta bort honom eller drafta en ny quarterback.

Här nedan publicerar vi hela schemat för Combine där man enklast följer detta via NFL Gamepass:

Christer Olofssonchristerolofsson091@gmail.com@christer0912023-03-02 13:21:27
Author

Fler artiklar om NFL