Lagbanner
Combine Rapport #3

Combine Rapport #3

Combine rullar på och en något lugn dag på fredag hade fortfarande några händelser som ska rapporteras.

Efter en händelserik första dag med tester var det en mindre händelserik afton i fredags. Det var blan annat Defensive Backs (cornerback & safetys) och special teams tur att utföra de fysiska testerna.

  • Dj Turner med snabbaste tiden på 40-yard dash
Cornerbacken från Michigan hade höga förväntningar på sig och han levererade. På sitt första försök sprang han på 4.26 vilket är högst imponerande och ökade sin draftaktie. 
 
  • Under fredagen var det quarterbackarnas tur att stå på podiet och bli intervjuade och det går att konstatera att förutom att det är en talangfull klass så har dem en väldigt hög svansföring.
Bland annat hade Cj Stroud en del att säga däribland på frågan om huruvida han ville gå som nummer ett till Chicago Bears svara han:

- “I mean, nah, I don’t want to go there,” sade Stroud under Combine på fredagen. Han utvecklade även sedan där han menade att det är hans före detta lagkamrat och goda vän Justin Fields lag:

- “That’s his team. I can do my thing. I can go build my legacy. He texted me yesterday morning. Me and him are brothers for life.”

Sällan har man hört en talang innan draften säga att den inte vill bli vald som nummer ett men här finns det en väldigt god motivation för det.

Bryce Young gav svar på kritiken kring hans längd och satte nog en hel del på plats som kritiserat hans fysisk profil:

- "I've been this size, respectfully, my whole life,I know who I am. I know what I can do."

Will Levis hade lite att säga om varför han ska delta i alla övningar på planen:

- I think I've got one of the stronger arms that's come out of any draft class in recent memory," sade Levis. "I've got a cannon. I'm going to show it off."

Även den omdiskuterade talangen Anthony Richardson hade en hel del att säga där bland annat han uttryckte en önskan att bli en legend som "Mahomes" eller "Brady". Han förklarade även sen vilka han har format sitt spel utefter:

"Growing up, it was always Cam Newton for me," sade Richardson men det är inte bara den före detta MVP:n som han har som förebild.

"When I got to high school, just seeing how dynamic Lamar (Jackson) was, I tried to implement both of those guys in my life. And I started calling myself Cam Jackson in the 11th grade, just trying to make big plays."
  • Raiders förväntas lägga en franchise tag på Josh Jacobs
Ett något väntat val där Raiders lägger en franchise tag på förra årets succe RB Josh Jacobs och visst går det att motivera att detta är ett bra drag av Raiders. Laget har ingen lösning på quarterback vilket gör att man inte vill låsa upp för många spelare på långa och dyra kontrakt och Jacobs kommer med stor säkerhet kräva ett maffigt kontrakt. Jacobs skulle tjäna omkring 11 miljoner dollar om Raiders placerar en tag på honom.


 

Christer Olofssonchristerolofsson091@gmail.com@christer0912023-03-04 09:39:27
Author

Fler artiklar om NFL