Lagbanner
Combine Rapport #4

Combine Rapport #4

Efter en lång och mycket intressant helg är Scouting Combine över och nu blickar vi framåt mot draften. Här kommer några intressanta höjdpunkter från både på planen och utanför.

  • Anthony Richardson har en imponerande fysik visste vi sedan innan men att han skulle var bland det mest atletiska vi någon bevittnat på positionen fanns inte i tankarna. Bland annat hoppade han både i Vertical leap och broad jump såpass bra att han hade haft elitresultat som en receiver. Lägg därtill en tid i 40-yard dash på 4.43 vilket med tanke på hans vikt 244 punds är oerhört imponerande. Om detta räcker för att han ska övervägas som nummer ett totalt får vi helt enkelt se men potentialen för att bli något alldeles speciellt finns helt klart där. 
 
  • Cj Stroud var den QB som imponerade mest i övningarna på planen där hans kastteknik var otroligt imponerade. Stroud fick det att se enkelt och smidigt ut och frågan är om vi inte fick se en start på en riktig konkurrens om vem som ska gå som nummer ett totalt?
 
  • Det var även en hel del väntade förstarundespelare som imponerade under combine där WR Jaxon Smith-Njigba, RB Bijan Robinson och  OT Broderick Jones befäste sina platser som topp 20 talanger i årets draft.
 
  • Precis som hos Raiders och Josh Jacobs planerar Dallas nu att lägaa en franchise tag på RB Tony Pollard om inte ett långtidskontrakt kommer på plats. Pollard som fortsatt imponerat och bör(läs ska) vara deras nummer ett på positionen där en frisläppning av Zeke Elliott hade underlättat enormt rent lönemässigt.
 
  • Även kontraktssituationen mellan Giants och Daniel Jones och Ravens och Lamar JAckson fortsätter vara oklara och nu kommer det uppgifter om att båda lagen överväger att placera franchise tag på spelarna om inte kontrakten hinner komma på plats innan Deadline på tisdag 7 mars.
 
  • I en annan del av ligan fick vi höra uppgifter om att Carson Wentz inte har några planer på att lägga skorna på hyllan och söker efter nytt jobb. Inte särskilt förvånande utan det som var en överraskning är snarare att han kan tänka sig vara en back-up. Med tanke på hur angelägna både Eagles och Colts var att bli av med Wentz där det florerade rykten om att han var arrogant och en dålig lagkamrat hjälper nog inte Carson i hans sökning efter ny anställning. 
 
  • Los Angeles Rams fortsätter att göra plats för yngre och i sitt lönetak genom att tillåta WR Allen Robinson söka ny klubb och visst borde det finnas ett relativt stort intresse för 29-åringen? Robinson var tillgänglig för byte tidigare under säsongen men hans lön har varit en skrämmande faktor men nu har Rams valt att erbjuda sig att ta en del av Robinsons lön.
 
  • Slutligen kom uppgifter idag om att Minnesota Vikings före detta Pro Bowl spelare Eric Kendricks blivit frisläppt och visst börjar det bli en imponerande grupp linebackers på free agency? Bobby Wagner, Eric Kendricks, TJ Edwards och Leighton Vander Esche. 

Christer Olofssonchristerolofsson091@gmail.com@christer0912023-03-06 15:54:02
Author

Fler artiklar om NFL