Lagbanner
Fournettes lekstuga mot Colts
Tampa Bay Buccaneers visade god form mot Indianapolis Colts.

Fournettes lekstuga mot Colts

Vecka 12 är avklarad och vi närmar oss upploppet på årets grundserie. Bland annat fick vi bevittna en säregen insats från Leonard Fournette och en makaber "bedrift" av Lamar Jackson.

Fournettes fyra touchdowns
Leonard Fournette hade en av karriärens bästa matcher när hans Tampa Bay Buccaneers vann kampen mot Indianapolis Colts med 38-31. Fournette stod för totalt fyra touchdowns, tre av dem sprang han in på egen hand och den fjärde håvade han in på passning från Tom Brady. Lite lustigt var det att Fournette hade en så stark insats mot just Colts som själva i förra veckan fick se sitt stjärnskott Jonathan Taylor springa in fem touchdowns.

Jacksons fyra interceptions
Baltimore Ravens lyckades vinna det viktiga mötet mot Cleveland Brown i den jämna AFC North, detta trots att Lamar Jackson kastade karriärshögsta fyra interceptions. Det här var verkligen en match med låg kvalité på spelet och det var betydligt mer kamp än skönlir. Hur som haver innebar segern med 16-10 att Ravens tar ett litet grepp om förstaplatsen i divisionen.

Miamis fjärde raka seger
För övrigt stod bland annat Cincinatt Bengals för en rejäl överkörning av Pittsburgh Steelers, Houston Texans förlorade bottenmötet mot New York Jets och Miami Dolphins tog fjärde raka segern när man slog tillbaka Carolina Panthers i en match där Cam Newton blev bänkad. Detroit Lions svit utan någon seger den här säsongen förlängdes i samband med förlusten mot Chicago, Green Bay Packers vann en riktig holmgång i mötet med Los Angeles Rams och New England Patriots fortsätter att trumma vidare  i toppen av AFC efter att på ett imponerande sätt besegrat Tennessee Titans.

Björn Bellviken2021-12-03 01:24:00
Author

Fler artiklar om NFL