Lagbanner
NFL off-season
Brady har gjort sitt i Boson och flyttar till varmare breddgrader.

NFL off-season

Nu under dom tunga tiderna utan sport så finns de anledning att fortfarande ha lite koll i NFL världen. Lagen rustar för fullt inför en kommande säsong. Här kommer några av godbitarna

Atlanta valde att cuta Devonta Freeman den 16 mars jag vet inte om dom var synsk eller något för när dom valde att göra den moven så tänkte jag vad håller dom på med. Men de skulle visa sig vara en av de bästa moven dom kunde göra Freeman absolut en riktigt bra RB men de finns bättre i ligan.
3 dagar senare så chokar Rams oss alla med att göra samma drag på sin RB Todd Gurley. Gurley en RB som är av absolut världsklass när han får allt att stämma. Jag förstår inte riktigt det Rams gör, då jag absolut inte tror att Gurley är färdig i denna ligan bara för att han hade ett tufft år i Rams senast.
1 dag senare den 20 mars så har Gurley skrivit på 1 års kontrakt med Falcons. Ett drag som kan vara avgörande på hur Falcons kommande säsong kommer bli då man har en av världensbästa WR, en topp 5 RB om allt stämmer i Gurley en QB i Ryan som får lite avlastning på Gurley som kan springa med bollen men även fånga den.
 
Den 24 mars och Panthers gör ett oväntat drag. Cam Newton blev släppt av Carolina Panthers, Panthers som släppte nyheten via sociala medier. Där skrev dom att ¨Vi har gett Cam Newton tillåtelse att upptäcka handeln¨. Någonting som Newton inte var sen med att svara på och säga att de här är absolut ingenting han har krävt ifrån Panthers och att han har gjort allting för organisationen. De var uppenbart att Newton var otroligt missnöjd med hur Panthers hade behandlat honom. Cam Newton har ännu ingen ny klubb (1/4).
 
Den 20 mars kan komma att vara ett datum vi sent glömmer de är dagen då Tom Brady kanske den bästa genom tiderna som någonsin har spelat detta spelet. Valde att lämna New England Patriots, laget han representerat sedan 2000 och skriva på för Tamba Bay Buccaneers, Ett 2 års kontrakt som garanterar han 50 miljoner $. 
18 mars Philip Rivers presenteras som ny QB för Indianapolis Colts. Många kanske tänker Rivers är slut, Rivers till Colts som att de kommer bli någon förbättring. Men de kan vara ett smart drag av Colts med tanke på att Rivers och HC för Colts Frank Reich har jobbat tillsammans tidigare i San Diego Chargers först som QB coach 2013 sedan offensiv cordinator 2014-15 och känner Rivers extremt bra. Rivers har skrivit ett 1 års kontrakt med Colts. 
Den 18 mars förklarades Broncos Derek Wolfe som free agent. 11 dagar senare den 29 mars så hade Wolfe signat ett nytt kontrakt men de var inte med Broncos. En av Denvers bästa försvarsspelare hade kommit överens om ett 1 års kontrakt med Ravens som ska vara vört upp till 6 miljoner $.
 
TJ Carrie skrev ett 4 års kontrakt värt 31 miljoner $ med Browns i mars 2018. Ungefär 2 år senare den 17 mars 2020 så blir han släppt av Browns. 31 mars så har Carrie och Indianapolis colts kommit överens om ett kontrakt.
 
18 mars och cirkusen som väntar har ännu inte börjat ännu men Cardinals och Texans ska tjuvstarta lite då Arizona Cardinals lyckades trejda till sig WR DeAndre Hopkins och ett draft pick i fjärde rundan. Huston Texans fick istället RB David Johnson ett pick i andra och fjärde rundan.

Anton Melin@antonVONNmelin2020-04-01 19:09:00
Author

Fler artiklar om NFL