Lagbanner
Smått&Gott- Del 2
Salah och Treka

Smått&Gott- Del 2

Egyptiska Serien är igång och mycket har hänt sen VM-Kvalet allt från klara övergångar till avslutade karriär och egyptiska proffsar.

Zamalek vann Egyptiska Cupen vilket var förväntad för The White Knights.

Klara övergångar:

Den 20 årige spelfördelaren Saleh Gomaa skrev på för den portugisiska klubben Nacional så han blir med sin andra landsman Ali Ghazal. Gomaa anses vara en av Egyptens framtid spelare så man får hålla ett extra öga på honom nummer 17. Han har tidigare provtränat med Burossia Dortmund och Anderlecht men inte haft turen för att spela med någon klubb av dessa.

Ahmed Hossam även känd som Mido (30år) har bestämts sig för att bli tränare och det blev Zamalek. Det är spännande att se en gammal legend träna sitt gamla lag men det är en risk att chansa med en så ung man som Mido. Men styrelse har fullt förtroende för Zamalek sonen sen är det förtidigt att säga se eller så. Därmed blir han den yngste tränaren i professionell nivå i hela världen.  

Mohamed Salah (21år) till Chelsea! Efter mycket snack vart Salah skulle till Liverpool eller Chelsea så blev det i slutändan The Blues där han får bära nummer 15. Sen hade jag självklart önskat att han skulle till Liverpool men killen är ambitiös och är medveten om konkurrensen i Chelsea och ändå tar den chansen. Salah är verkligen Egyptens framtid så allt jag önskar är att han fortsätter och imponera på oss som han alltid har gjort.   

Sist men inte minst Amr Zaki (30år) som äntligen hittat ett nytt lag Raja Casablanca där han får bära nummer 9 igen. Önskar verkligen att han återhämtar sin riktiga form som det var en gång i tiden i  Wigan.

Avslutat sin karriär:

Magikern Abo Treka (35år) har bestämts sig för att lägga av helt och hållet vilket är tråkigt för en så stor legend som honom men antar att det inte är över än för den egyptiska landslaget och att magikern har lämnat efter sig en större stjärna i laget. Mohamed Salah!

M.Elmasry2014-01-28 21:35:18
Author

Fler artiklar om Egypten