Aston Villa - Brentford
3 - 3

Aston Villa - Brentford 3 - 3

Poängtapp hemma mot Brentford!

Matchen kommer i gång och det går inte lång tid innan Bailey gör en till synes perfekt brytning i eget straffområde, men vid reprisen visar det sig att det lika gärna hade kunnat blåsts straff för Brentford. Där kom Villa lindrigt undan!

Matchen fortsätter i ganska makligt tempo där Villa i stort sett har bollen hela tiden och rullar runt framför Brentfords straffområde, för att invänta det rätta läget att göra den sista attacken. Och det visar sig att tillfället så småningom kommer... I 39:onde minuten slår McGinn ett inlägg som Ollie spänstigt når högst på och vackert nickar in 1 - 0 till hemmalaget.

Andra halvlek börjar och det tar inte ens en minut innan Rogers riktigt snyggt placerar in bollen i högra hörnet, där Brentfords målis inte hinner röra sig ur Flekken ;) Rogers gör härmed sitt första Premier League-mål. Väldigt kul!
2 - 0 och det är klart kunde man tro en kort stund... Men det tänkte inte Brentford som med sina 3 mål på 9 minuter tar ledningen i matchen med 2 - 3. Vi sitter chockade, helt otroligt. Vad hände?
Vi har en dålig period i matchen och det utnyttjar motståndarlaget totalt.

Efter det debaclet rycker Villa upp sig igen och försöker återta matchen. Dom trycker på ganska ordentligt och i 80:onde minuten vinner Ollie ytterliggare en nickduell och 3 - 3 är ett faktum. Därefter försöker Villa med alla krafter att forcera in ytterliggare ett mål men lyckas tyvärr inte innan slutsingnalen ljuder.

Matchen slutar 3 - 3 och det känns som ett ganska besviket Villa Park!

Inte nog med poängtappet så avslutar Luiz med ett gult kort i 97:de och sista matchminuten. Då är han uppe i 10 varningar och får därmed stå över kommande två matcher.

Dagens + Morgan Rogers första mål och målmaskinen Ollie Watkins två mål.
Dagens - Backlinjen visade div.6 klass vid baklängesmålen.

Next up... Conference League-match hemma på Villa Park nu på torsdag 21.00 mot det franska laget Lille.