In med Locatelli och Meghni

Jag frågade läsarna om de vill se både Meghni och Locatelli som ordinarie denna säsong. En sammanställning och slutsats av svaren följer här...

70 % av de som svarat på frågan vill se både Locatelli och Meghni från start. Tyvärr tror jag inte Mazzone delar läsarnas uppfattning men det skall bli intressant att se hur han kommer använda sig av Meghni när när denne är tillbaka efter skada. Mazzone har en viss förkärlek till äldre spelare men inte kan han blunda för denna talang!

11% av de som svarat tror att de blir för stora brister i defensiven med både Locatelli och Meghni på planen samtidigt. Själv tror jag att det är precis tvärtom. Meghni och Locatelli skulle öka lagets bollinnehav och minska graden av felpassningar vilket ju också innebär att defensiven avlastas i form av bollinnehav.

19% har svarat att de inte har någon uppfattning.

Man kan ju tycka att det är en ströfråga att ställa, att fråga om man vill se både Meghni och Locatelli på planen samtidigt, men för mig handlar det om en fotbollsideologisk fråga. Roligt att hela 70% är positiva till att ha dessa två spelare på planen samtidigt.

Slutligen tycker jag det är jäkligt trist att Bologna lånar in Guly och Dala Bona istället för att satsa på till exempel Meghni och försöka bygga lite på sikt. Meghni fick ju ett litet genombrott i slutet av förra säsongen, när man köper/lånar in spelare från storklubbar verkar det som om de automatiskt går före trots att de egentligen inte är bättre fotbollsspelare. Det skall tilläggas att Meghni för tillfället är skadad och han väntas vara tillbaka om ungefär två veckor. Jag saknar Amoroso som också är skadad. Han behövs på mittfältet. Det får inte se ut som det gjorde i matchen mot Parma igår.



David Ambros2003-09-01 20:14:00

Fler artiklar om Bologna