Henderson blir borta i tre veckor

Henderson blir borta i tre veckor

På en presskonferens idag berättade Klopp att Jordan Henderson förväntas bli borta i tre veckor på grund av den skada han ådrog sig mot Atletico Madrid.

Jordan Henderson är nu ordentligt undersökt och det visar sig att mittfältaren blir borta i tre veckor på grunda av en skada i knät.

Klopp berättade följande på en presskonferens idag:

”Det kunde ha varit värre men det är en sena i knät.”

”Där är flera spelare i Premier League som känner av samma sak, det här är inte så illa.”

”Men han kommer inte att kunna spela på ett tag, förmodligen på tre veckor vilket inte är bra. Vi ser det som att vi hade tur att det inte var värre, det är så det är.”

”Förutom Hendo så är alla andra krya och det är lång tid mellan en match på tisdagen och en på måndagen så det finns inga anledningar att göra några byten av den anledningen. Vi får se vilka som startar men gör vi ändringar så beror det inte på matchen mot Atletico.”

”Hendo är extremt viktig för oss, inte bara fotbollsmässigt utan för andra anledningar också vilket förhoppningsvis alla känner till. Vi har dock alternativ på den positionen och det är bra.”

”Detta är en chans för andra spelare att kliva fram men den chansen hade funnits där ändå. Hendo hade inte spelat alla matcher resten av den här säsongen oavsett.”


Citaten hämtade från liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-02-21 22:06:05
Author

Fler artiklar om Liverpool