2018-09-28 21:00

Bristol City - Aston Villa

Inför Bristol City - Aston Villa
Vi blickar uppåt...

Inför Bristol City - Aston Villa

Vid vinst hakar vi på topplagen och får förmodligen lite lugn och ro som just nu behövs i laget och klubben. Sista tiden har upplevts lite turbulent i klubben och det börjar sakta men säkert sjunka in hos de flesta att vi inte har rätt sportslig ledning för att ta laget framåt. Nu ligger fullt fokus på att bryta vårt bortafacit som ej varit godkänt. Nu hakar vi på i toppen!

Återigen match och dessutom på en fredag. Det kommer medföra att undertecknad avnjuter en pinne framför fredagens stream, kvalite!
Denna gången åker Villa till anrika Bristol City som ligger på en 8:e plats med 14 inspelade poäng. 1 poäng mer än Villa som ligger på 13 plats efter 9 spelade omgångar. Upp till ledande Leeds och Middlesbrough är det 5 poäng och vid vinst känns det absolut som vi har häng. Detta till trots att många av oss inte är nöjda med vare sig poängskörd eller utebliven spelidé.

I Bristol återfinns Andreas Weimann som de flesta av oss känner till, samt även Niclas Eliasson (Tidigare Ifk Norrköping). Båda med fart och fläkt så dessa får vi se upp med. Dock oklart om sistnämnda startar vilket jag ej tror. Jag kommer inte att lägga fokus mer på motståndaren utan detta är ett lag vi ska slå på bortaplan om vi ska ha något med toppstriden att göra.

Många anser denna match som en vägvisare ur många aspekter och frågorna är många både från fans, experter & media.

  • Kommer Villa vara ett topplag under säsongen?
  • Får Bruce stanna om vinsten uteblir?
  • Kommer Grealish få spela i en central roll där han gör sig bäst? Och på vems bekostnad?
Vi alla som är engagerade i Villa vet att vi har en trupp som är bland de 3 bästa i serien. Nu gäller det att få ut detta på fotbollsplanen och sakta men säkert börja vår väg mot ytterligare en säsong i toppen och ett eventuellt avancemang. Jag hoppas på en match där backlinjen tillsammans med Nyland utgör den trygghet vi behöver, och att våra offensiva ess levererar.

UTV!

Christian Zivlak2018-09-27 20:56:21
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa