2017-11-18 16:00

QPR - Aston Villa
1 - 2

Queens Park Rangers - Aston Villa 1-2
John Terry var på plats på Loftus Road och kunde applådera sina lagkamrater efter segern.

Queens Park Rangers - Aston Villa 1-2

"Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket". Det vill säga Fredrik, Maria, Hans och Johan med resesällskap som stöttade på plats igår och bidrog till att tre poäng bärgades. Everywhere we go...

Den på förhand så skadeskjutna truppen gjorde att förväntningarna från undertecknad var något baissade. Att sedan streamingtjänsten från AVTV endast tillhandahöll ljud i Skövde gjorde inte humöret någon tjänst heller. Det blir därför på hörsägen som stora delar av matchen får bedömas och en väldigt torftig rapport den här gången.

Ett tidigt ledningsmål för hemmalaget tycktes inte ha någon negativ effekt på Villas spel. Tvärtom rapporteras det om frejdigt spel och otaliga målchanser. Hela 26 skott avlossades av bortalaget varav visserligen endast 6 träffade inom målramen men det visar ändå på Aston-pojkarnas överlägsenhet. En av många ansedd hårt dömd straff sattes säkert av Albert Adomah strax innan pausvilan och detta gjorde förstås inte de rödblå mindre taggade inför andra halvan.

Precis lagom till Uncle Alberts andra strut för dagen behagade bilden att hoppa igång på datorn och de sista minuterna kunde ses "på riktigt". De spelare som får de högsta betygen av pressen är Conor, Keinan och Josh men de flesta får höga ratings av Birmingham Mails utsände Gregg Evans.

Väldigt skönt med en ny seger och nu gäller det att hålla kursen även mot Sunderland på tisdag.
 

Pär "Coreopsis" Johansson2017-11-19 10:42:25
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa